Survivor 5: «Λες ψέμματα, ήμουν μπροστά και...» - Πυρ και μανία ο Σοϊλέδης με τον Εμμανουήλ

«Αυτά δεν περνάνε εδώ»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Λες ψέμματα, ήμουν μπροστά και...» - Πυρ και μανία ο Σοϊλέδης με τον Εμμανουήλ

Μπορεί στην αντίπαλη ομάδα η κίνηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στο Survivor να προκάλεσε γέλιο, στη μπλε ομάδα όμως προκάλεσε εκνευρισμό ειδικότερα αφότου έχασαν την πολυπόθητη ασυλία από τους Κόκκινους. Η μπλε ομάδα με σκορ 2-1 έχασε με τους πάντες να κατηγορούν ουσιαστικά τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ξέσπασε ο Σοϊλέδης κατά του Κωνσταντίνου

Ο νέος παίκτης της μπλε ομάδας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στον αγώνα ασυλίας και στην καταρρακτώδη βροχή, δίνοντας πέναλτι στην ομάδα του, με τον Άρη να τον κατηγορεί ανοιχτά λέγοντας πως ήταν και εκείνος στο ιατρείο και ποτέ δεν άκουσε να λένε πως έχει πυρετό, και να μάθει να σέβεται και να μην κοροϊδεύει.

«Θα κάνω ότι θέλω!» - Τα "βρόντηξε" και έφυγε ο Κωνσταντίνος

Μετά τη συνομιλία του Σπύρου Μαρτίκα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ σχετικά με το ποιος θα πρέπει να φύγει από την ομάδα και να βγει υποψήφιος σε περίπτωση ήττας στο σημερινό επεισόδιο 3/4 του Survivor, η ομάδα αποφάσισε να περάσει λίγες στιγμές χαλάρωσης πριν τον αγώνα, και η Ευρυδίκη αποφάσισε να μάθει στον Κωνσταντίνο να μαγειρεύει σε περίπτωση που χρειαστεί να το κάνει κάποια στιγμή.

Η δημοφιλής παίκτρια, που έχει δείξει την συμπάθεια της προς το πρόσωπό του, και τον υποστηρίζει αρκετές φορές, αποφάσισε να περάσει χρόνο και να ασχοληθεί με το να του δείξει πως να μαγειρεύει ωστόσο όταν μαζεύτηκαν όλοι γύρω από τη φωτιά, εκείνος σηκώθηκε και έφυγε λέγοντας πως βαριέται να το κάνει αυτό την συγκεκριμένη ώρα και απομακρύνθηκε από τη καλύβα..