Survivor 5: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Καθόλου αναμενόμενο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Μπλε ήταν αυτοί που έχασαν και τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5 και έτσι απόψε (4/4) βρέθηκαν ξανά στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους ως νέο υποψήφιο προς αποχώρηση. Την ίδια στιγμή, που ο Τάκης Καραγκούνιας απουσίαζε από το συμβούλιο καθώς έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Στο χθεσινό (3/4) συμβούλιο, οι Κόκκινοι έδωσαν ως υποψήφιο τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και απόψε, η κάλπη έδειξε την Βρισηίδα Ανδριώτου και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Άραγε αυτή τη φορά ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor 5

Ραγδαία απόφαση: Επιστρέφει στο Survivor 5 η Μυριέλλα Κουρεντή; Όλο το παρασκήνιο

Το ριάλιτι επιβίωσης πέρασε άλλη μια πολύ έντονη εβδομάδα, με πολλούς καβγάδες και ίντριγκες μεταξύ των παικτών. Στο τέλος έγινε και η μεγάλη έκπληξη, με τη Μυριέλλα Κουρεντή τελικά να αποχωρεί από το παιχνίδι, το οποίο έχασε ένα από τα πιο βασικά του πρόσωπα.

Η ηθοποιός επεδίωξε από την αρχή να... αξιοποιήσει το στοιχείο του ριάλιτι, πρώτα με το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη. Κάπως έτσι, η Μυριέλλα κατάφερνε διαρκώς να είναι πρώτο θέμα συζήτησης, με το επίκεντρο να βρίσκεται μονίμως σε εκείνη. Αυτό είναι κάτι, που εκτιμούσε η παραγωγή που την ήθελε οπωσδήποτε στο πάρτι της ένωσης στην χειρότερη περίπτωση, αλλά ο κόσμος δεν αφουγκράστηκε την ίδια επιθυμία, απομακρύνοντάς τη μέσω της ψήφου.

Η παραγωγή, όμως, δε θέλει να τα παρατήσει. Η Μυριέλλα δεν έχει ακόμη φύγει από τον Άγιο Δομίνικο και ενδέχεται να... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr