Survivor 5 - spoiler 6/4: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ; Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί αύριο

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 6/4: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ; Ανατροπή με τον παίκτη που αποχωρεί αύριο

Οριστικότατο είναι το spoil μας για τον παίκτη που αποχωρεί από το αυριανό 6/4 συμβούλιο του νησιού του Survivor 5. Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και Βρισηίδα Ανδριώτου από χθες 4/4 έχουν βγει στον τάκο και οι τηλεθεατές ψηφίζουν ποιο θα είναι το μέλλον τους στο παιχνίδι.

Ο Εμμανούηλ ήταν ο πρώτος που βγήκε στον τάκο από την κάλπη, η Βρισηίδα η δεύτερη, ενώ την Ευρυδίκη ανέδειξε η Σοφιάννα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία το βράδυ της Δευτέρας.

Τι θα δούμε απόψε στο Survivor 5

Όλα ξεκινούν με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ ο οποίος για ακόμη μια φορά θα τσακωθεί με τον Τάκη Κραγκούνια. Μια ημέρα μετά την είδηση πως έφυγε από τη ζωή ο μπαμπάς του και δεν θα καταφέρει να παραστεί στην κηδεία, θα γίνει το έλα να δεις στην παραλία των Μπλε.

Ο τσακωμός τους θα συνεχιστεί και λίγο πριν το αγώνισμα, όταν οι δυο ομάδες σταθούν απέναντι από τον Γιώργο Λιανό με σκοπό να τους μιλήσει για το παιχνίδι. Ο Τάκης θα μιλήσει για τα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους μετά την άσχημη είδηση που έμαθε και θα γίνει το έλα να δεις.

Ο Τάκης θα ξεσπάσει σε κλάματα. ενώ ο Εμμανουήλ δεν θα τον αφήσει να αρθρώσει λέξη, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν οι περισσότεροι παίκτες, ακόμη και οι αντίπαλοι με πρώτο τον Γιώργο Κατσαούνη. Οι τόνοι θα ανέβουν και θα επέμβει μέχρι και ο Γιώργος Λιανός με φωνές για να τους ηρεμήσει.

Όσον αφορά το αγώνισμα, θα είναι στην άμμο και θα έχει αρκετά χαμηλά κυρίως εμπόδια. Όσοι λοιπόν είναι γρήγορα θα έχουν σίγουρα ένα πλεονέκτημα. Μάλιστα, ήδη γνωρίζουμε ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί αύριο 6/4

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας που είναι επιβεβαιωμένες ο παίκτης που αποχωρεί αύριο είναι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου... Ναι καλά διαβάσατε μπορεί φαβορί να θεωρούταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και στη συνέχεια η Βρισηίδα όμως μην ξεχνάμε πως το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Survivor 5 spoiler 6/4 αποχωρεί η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου