Survivor 5: Η Κόκκινη ομάδα "έστησε" στον τοίχο τον Νίκο Αντωνόπουλο - «Δεν καταλαβαίνει τα λάθη του»

Οι εντάσεις δεν έχουν τέλος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Κόκκινη ομάδα

Το βράδυ της Τετάρτης 6/4 ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όπως είδαμε η κόκκινη ομάδα "έστησε" για τα καλά στον τοίχο τον Νίκο Αντωνόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με αφορμή την στάση του νεαρού μοντέλου στον προηγούμενο αγώνα επάθλου, όταν και δεν δεχόταν όσα σχόλια του έκαναν οι υπόλοιποι παίκτες της μπλε ομάδας.

Έτσι λοιπόν, η Σταυρούλα Χρυσαειδή τόνισε χαρακτηριστικά πως «Κάποιοι δεν καταλαβαίνουν τα λάθη τους. Για παράδειγμα, ο Νίκος αν και ότι του λέμε είναι για το καλό του και το καλό της ομάδας». Δείτε επίσης super αποκλειστικό για το ποιος φεύγει από το ριάλιτι.

Ο τσακωμός στην Κόκκινη ομάδα του Survivor 5

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Σήμερα Τετάρτη 6/4 δεν έχουμε μόνο αποχώρηση από το Survivor 5 αλλά και αγώνισμα με έπαθλο φαγητό. Μετά την επικοινωνία που είχαν οι Μπλε με την οικογένεια τους που τους συγκίνησε πολύ, ειδικά τον Τάκη Καραγκούνια που είδε την κόρη του, το φαγητό είναι πολύ σημαντικό ώστε να έχουν δυνάμεις για τα υπόλοιπα αγωνίσματα.

Το κλίμα γενικά στον Άγιο Δομίνικο είναι περίεργο! Οι Μπλε είναι γεμάτοι εντάσεις από την ημέρα που μπήκε στο παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Μάλιστα στο χθεσινό 5/4 επεισόδιο η κατάσταση ξέφυγε μπροστά στον Γιώργο Λιανό όταν τσακώθηκε με τον Τάκη Καραγκούνια που τον κατηγόρησε πως ενώ εκείνος θρηνούσε το χαμό του πατέρα του αυτός διασκέδαζε.

Από την άλλα οι Κόκκινοι είναι πιο ήρεμοι, παρόλο που δεν κατάφεραν να πάρουν το έπαθλο επικοινωνίας. Βέβαια, μας πέρασε και η υποψία πως το αγώνισμα μπορεί να ήταν στημένο μόνο και μόνο για να καταφέρει ο Τάκης να ακούσει την κορούλα του και να του φτιάξει λίγο τη διάθεση μετά την απώλεια που μπαμπά του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας, η ομάδα που θα τα πάει καλύτερα και θα καταφέρει στο τέλος να φάει είναι η Κόκκινη. Ωστόσο, επειδή δεν θέλουμε να μεταφέρουμε λάθος spoil πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με σίγουρες πληροφορίες.