Survivor 5: Σε σοκ οι παίκτες - Η εμφάνιση του Ατζούν στο συμβούλιο του νησιού για ανακοινώσεις

Έρχονται τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Σε σοκ οι παίκτες - Η εμφάνιση του Ατζούν στο συμβούλιο του νησιού για ανακοινώσεις

Το Survivor 5 είναι το απόλυτο παιχνίδι των ανατροπών και όχι αδίκως. Πολλές φορές έχουμε δει να έρχονται τα πάνω κάτω εντελώς ξαφνικά. Έχουμε δει παίκτες φαβορί να αποχωρούν χωρίς να το περιμένει κανείς, αλλά και εισόδους νέων προσώπων "βόμβα".

Και ενώ επικρατεί χαμός στον Άγιο Δομίνικο πίσω από τις κάμερες με τις δύο ομάδες να απειλούν την παραγωγή, ο Ατζούν πολύ σύντομα θα προκαλέσει σοκ σε όλους τους παίκτες με αυτά που θα ανακοινώσει.

Τι θα συμβεί όταν ο Ατζούν εμφανιστεί στο συμβούλιο του Survivor 5

Όπως αναφέρουν πρώτες πληροφορίες μας, ο Τούρκος παραγωγός στα επόμενα επεισόδια θα εμφανιστεί στο συμβούλιο του νησιού και θα κάνει ορισμένες ανακοινώσει στους παίκτες με σκοπό να τους ηρεμήσει αλλά και να τους χαροποιήσει.

Βρισκόμαστε σχετικά κοντά στην ένωση των ομάδων και όπως θα αποκαλύψει έρχονται τεράστια έπαθλα για τις νικήτριες ομάδες. Για παράδειγμα ταξίδια σε μεγάλες χώρες, αλλά και εξωτικά μέρη, πάρτι και όχι μόνο.

Survivor 5 συμβούλιο νησιού

Τι θα δούμε απόψε 9/4 στο Survivor

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το παιχνίδι) και η παραμονή του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ έχει φέρει μεγάλη δυσαρέσκεια στην Μπλε ομάδα.

Και δεν είναι μόνο η Βρισηίδα που έχει στεναχωρηθεί με την αποχώρηση της κολλητής της, φτάνοντας μάλιστα μέχρι και σε σκέψεις για οικειοθελή αποχώρηση (δείτε εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί), αλλά όλη η ομάδα έχει στραφεί πλέον για τα καλά εναντίον του Κωνσταντίνου.

«Οι συμπαίκτες μου δεν χάρηκαν καθόλου με την παραμονή μου στο παιχνίδι. Δεν με ρωτάνε αν θέλω να φάω. Εσείς οι ίδιοι μπροστά στα μάτια μου, με βρίζετε, μου φωνάζετε με απομονώνετε», ακούγεται να λέει αρχικά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ στη συνέχεια, ο Άρης Σοϊλέδης (δείτε εδώ τι συμβαίνει με την υγεία του) σχολιάζει πως ο συμπαίκτης του προσπαθεί να θυματοποιηθεί.

Στη συνέχεια, περνάμε στο πρώτο αγώνισμα επάθλου της εβδομάδας, εκεί όπου οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα προκειμένου να κατακτήσουν το πολυπόθητο γεύμα και να εμφανιστούν δυνατοί στα δύο αγωνίσματα ασυλίας. Σύντομα θα σας έχουμε και το spoiler για την ομάδα που πρόκειται να κερδίσει.

Το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο και μάλιστα σε ένα σημείο του στίβου μάχης, οι διαγωνιζόμενοι αναγκάζονται να περάσουν μέσα από χώμα. Κάπου εκεί συμβαίνει ένα άβολο περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του χαμού του πατέρα του. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του αγώνα του με τον Νίκο Γιάννη, ρίχνει χώμα στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

Ο Νίκος Γιάννης, οργισμένος με αυτό το περιστατικό τα βάζει ανοιχτά με τον Τάκη και οι δυο τους έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.