Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Θα πάνε ως θεατές στο συμβούλιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Αυτή η ομάδα κέρδισε την δεύτερη ασυλία

Για το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας έπαιξαν στο αποψινό (11/4) επεισόδιο του Survivor 5 Κόκκινοι και Μπλε, με τους παίκτες να πηγαίνουν στο στίβο μάχης πιο αποφασισμένοι και δυνατοί από ποτέ.

Λίγο λοιπόν μετά τον τσακωμό του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με όλους τους Μπλε και ειδικά τον Τάκη Καραγκούνια, οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ασυλία και να μην χρειαστεί να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους αλλά και να πάνε όλοι μαζί στο πάρτι ένωσης.

Τελικά, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν οι Μπλε, επιβεβαιώνοντας με απόλυτη ακρίβεια τα spoils του Youweekly.

Η νίκη των Μπλε στο Survivor 5

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Εμμανουήλ

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στο σημερινό 11/4 επεισόδιο του Survivor 5, όπου Κόκκινοι και Μπλε θα αγωνιστούν για την δεύτερη και πιο κρίσιμη ασυλία της εβδομάδας. Όλοι φοβούνται να βγουν υποψήφιοι προς αποχώρηση με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που είναι αυτός που έδιωξε από το παιχνίδι την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Με μια ήττα οι Μπλε θέλουν όσο τίποτα άλλο να φύγει ο κομμωτής από το ριάλιτι επιβίωσης, καθώς τους έχει τρελάνει. Μάλιστα, σύμφωνα με το trailer θα δούμε λίγο πριν το αγώνισμα να του ουρλιάζουν στην καλύβα πως θέλουν όλοι να φύγει αφού φέρνει συνέχεια εντάσεις και ήττες στα ματσαρίσματα.

Βέβαια, η ένταση αυτή θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού με τον Τάκη Καραγκούνια να αναφέρει μπροστά στον Γιώργο Λιανό πως δεν αντέχει άλλο. Όπως δήλωσε τους βρίζει, ενώ λέει και για τις οικογένειες τους. Από την άλλη ωστόσο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ υποστήριξε τον εαυτό του αποκαλύπτοντας πως του συμπεριφέροντα άσχημα και όλο τον μειώνουν.

Οι Κόκκινοι θα ψηφίσουν για να βγάλουν στον τάκο έναν συμπαίκτη τους, ενώ εκείνος που θα κερδίσει την ατομική θα υποδείξει ακόμη έναν. Επίσης, μην ξεχνάμε πως η Σοφιάννα Αβραμάκη των Μπλε θα υποδείξει και εκείνη ακόμη έναν συμπαίκτη της. Έτσι λοιπόν, αν δεν γίνει ανατροπή και έχουμε ισοψηφία, 4 παίκτες θα βγουν στον τάκο.

Μαζί με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο δεύτερος υποψήφιος σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος! Σας έχουμε και την τρίτη υποψήφια και αυτή είναι η Στέλλα Ανδρεάδου αλλά και τον τέταρτο υποψήφιο ο οποίος είναι ο Νίκος Γιάννης!