Survivor 5: Ακυρώθηκε εκτάκτως το γύρισμα για το πάρτι της ένωσης - Τι συνέβη

Τα πάνω κάτω στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Ακυρώθηκε εκτάκτως το γύρισμα για το πάρτι της ένωσης - Τι συνέβη

Αρκετά διασκεδαστικό και απολαυστικό αναμένεται να είναι το επεισόδιο αυτού του Σαββάτου 16/4 στο Survivor 5, καθώς θα δούμε το πάρτι της ένωσης, που παίκτες και τηλεθεατές περιμένουν πως και πως.

Όλοι οι εναπομείναντες Survivors μετά από τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο θα κάνουν μπάνιο, θα καλλωπιστούν, θα φάνε και θα διασκεδάσουν με τις επιτυχίες του Νίκου Κουρκούλη.

Τι συμβαίνει με το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το γύρισμα για το πάρτι της ένωσης ήταν προγραμματισμένο για χθες, όμως οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες και βρέχει αρκετά, για αυτό και η εγγραφή του επεισοδίου αναμένεται να γίνει σήμερα. Μάλιστα, ο Νίκος Κουρκούλης και οι μουσικοί του, άλλαξαν τα εισιτήρια τους και παρατείνανε τη διαμονή τους, λόγω της εξέλιξης αυτής.

Επεισόδιο με Άρη Σοϊλέδη - Απόστολο Ρουβά στα παρασκήνια! Τους χώρισε η παραγωγή

Από κολλητοί φίλοι αλλά και μέλλοντες κουμπάροι που ήταν ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης, πλέον όπως όλα δείχνουν έχουν γίνει εχθροί μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor 5. Να υπενθυμίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής μεταφέρθηκε στην Μπλε ομάδα, ενώ ο σεφ παρέμεινε στην Κόκκινη.

Από τότε λοιπόν που χωρίστηκαν, έχουν έρθει σε ρήξη πάρα πολλές φορές. Αφορμή έχουν σταθεί πάρα πολλοί τσακωμοί που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στις ομάδες τους με πιο φρέσκο παράδειγμα τον πρόσφατο καβγά του Άρη με την Ασημίνα .

Συγκεκριμένα, σε ένα αγώνισμα ανάμεσα στην Ασημίνα και τον Γιώργος Ταλάντσεβ, με τον δεύτερο να είναι τελικά αυτός που έβαλε τον τελειωτικό και καθοριστικό πόντο και κέρδισε, ο ποδοσφαιριστής αγκάλιασε τον συμπαίκτη του και του είπε ουρλιάζοντας "Δείξε τα α@χ@δ@α σου τώρα" κάτι που προκάλεσε την οργή της - δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη

Η ίδια εξέφρασε την ενόχλησή της ενώπιων όλων μετά τον αγώνα, με τον Σπύρο Μαρτίκα να ζητά συγγνώμη εκ μέρους του. Συγγνώμη μάλιστα ζήτησε και ο ίδιος.

Μια ημέρα μετά από το συμβάν, ο Άρης Σοϊλέδης είπε μπροστά στις κάμερες πως τον πλήγωσε πολύ η συμπεριφορά του Απόστολου Ρουβά, ο οποίος δεν τον υποστήριξε, δηλαδή να πει πως δεν είναι τέτοιος άνθρωπος να μιλάει χυδαία.

«Ακούω τον Απόστολο να με κατηγορεί κι έπαθα σοκ. Νόμιζα ότι θα πει ότι ο Άρης δεν είναι τέτοιο παιδί και τα λέει στην έντασή του και βγήκε και με κατακρεούργησε για άλλη μια φορά… Όσο και να θέλουν να με επηρεάζουν ψυχολογικά, δεν θα το καταφέρουν ποτέ».

Οι σχέσεις Άρη Σοϊλέδη και Απόστολου Ρουβά είναι άσχημες και πίσω από τις κάμερες του Survivor 5, αφού ο ένας έχει ενοχληθεί έντονα από τον άλλο, ενώ σημαντικό ρόλο στη διάλυση της φιλίας τους παίζουν και οι επηρεασμοί από τους συμπαίκτες τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τελευταία φορά που μίλησαν οι δυο τους στα παρασκήνια ήταν όταν τσακώθηκαν! Οι δυο πρώην φίλοι ήρθαν σε σύγκρουση, αφού ο Άρης θέλησε να του εκφράσει τα παράνομα του με τον Απόστολο να του λέει πως έχει άδικο για αυτό και δεν τον υποστηρίζει. Μάλιστα, επειδή οι τόνοι ανέβηκαν, πρόσωπα της παραγωγής τους είπαν να ηρεμήσουν.

Βέβαια, να πούμε πως πολλοί έχουν τσακωθεί μέσα στο παιχνίδι, ωστόσο, όλα ξεχάστηκαν με το που αποχώρησαν! Ωστόσο, όλα θα κριθούν και από την ένωση που θα γίνει το Σάββατο 16/4. Η θα τσακωθούν περισσότερο ή θα τα βρουν.