Survivor 5: «Φύγαμε!» - Φωτιά στα κόκκινα η Βρισηίδα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Έτοιμη για να παρτάρει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Φύγαμε!» - Φωτιά στα κόκκινα η Βρισηίδα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση

Έτοιμες για να κάνουν χαμό και να χορέψουν με όλη τους την καρδιά φαίνεται πως είναι οι παίκτριες του Survivor απόψε στο πάρτι της Ένωσης! Όλες και όλοι έχουν φορέσει τα καλά τους και περιμένουν να διασκεδάσουν όσο ποτέ, με τον Γιώργο Λιανό να έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό με τις εμφανίσεις τους μιας και είναι...αγνώριστοί!

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Βρισηίδα

Μπορεί η Ασημίνα να τράβηξε τα βλέμματα των Κόκκινων, παίρνοντας πολλά όμορφα σχόλια για την αλλαγή της ωστόσο από την πλευρά των Μπλε και η Βρισηίδα με το κόκκινο φόρεμά της ήταν εκθαμβωτική!

«Είναι γελοίοι, τους λυπάμαι!»

Στην αρχή του επεισοδίου του Survivor 5 το Σάββατο 16/4 και πριν το πάρτυ της Ένωσης, οι Μπλε στην παραλία τους συζητούσαν τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα και ανυπομονούσαν για τους χορούς που θα έριχναν στο πάρτυ, την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έκρυβε την χαρά του για την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με εντελώς άλλη ψυχολογία, φανερά ευδιάθετος σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες που παραλίγο να καταρρεύσει, λέγοντας πως ήξερε πως θα μείνει και ότι ο κόσμος αναγνωρίζει το ήθος του, αναφέροντας πως οι συμπαίκτες του είναι γελοίοι. Πιο συγκεκριμένα είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και θεωρεί πως οι υπόλοιποι από την ομάδα του εκτίθενται με τις δηλώσεις τους μιας και πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του έλεγαν «Περιμένουμε να ακούσουμε το όνομά σου» για να του "σπάσουν" τον τσαμπουκά.