Survivor 5 spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 17/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει το πρώτο αγώνισμα ασυλίας

Αυτό που περίμεναν παίκτες και τηλεθεατές επιτέλους έγινε και φυσικά μιλάμε για το πάρτι ένωσης στο Survivor 5 που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου 16/4. Οι παίκτες επιτέλους μετά από σχεδόν 4 μήνες έκαναν μπάνιο, έφαγαν και διασκέδασαν όσο δεν πάει.

Πράγματι, πολλοί ήταν οι παίκτες που έγιναν αγνώριστοι μετά τον καλλωπισμό τους και για εκείνη την νύχτα όλοι έγιναν ξανά φίλοι αλλά και αγαπημένοι. Ο Νίκος Κουρκούλης ήταν αυτός που είχε αναλάβει να τους ξεσηκώσει, κάτι που και φυσικά έκανε σε τεράστιο βαθμό.

Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor 5

Πάμε τώρα στα δικά μας... Κόκκινοι και Μπλε πλέον μένουν στην ίδια παραλία και αυτό σημαίνει πως τώρα αρχίζει για τα καλά το σόου, μιας και όπως είναι αναμενόμενο θα υπάρχουν συνεχώς εντάσεις και καυγάδες.

Απόψε το βράδυ 17/4 μάλιστα οι δύο ομάδες, όπως και κάθε Κυριακή, θα αγωνιστούν για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας, κάτι που όλοι θέλουν πολύ, μιας και ξεκινάει σιγά σιγά το ατομικό παιχνίδι.

Οι Μπλε είναι αυτοί που έχουν πάρει τις περισσότερες νίκες μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων για αυτό και θα μπουν στον στίβο μάχης πιο δυνατοί και έτοιμοι από ποτέ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που κερδίσει την πρώτη ασυλία είναι η Μπλε! Ωστόσο, σε λίγη ώρα σας έχουμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, για αυτό stay tuned!