Survivor 5 trailer 18/4: "Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα" - Πάγωσε ο Λιανός με την οικειοθελή αποχώρηση στο συμβούλιο

Τον κοιτούν όλοι άναυδοι....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 18/4:

Χαμός θα επικρατήσει στο σημερινό συμβούλιο του νησιού του Survivor 5, καθώς ένας παίκτης θα ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, μετά από τσακωμό που θα έχει με συμπαίκτη του μπροστά σε όλους. Θα αγανακτήσει και θα σηκωθεί να φύγει εκείνη την στιγμή...

Ας πάρουμε ωστόσο τα πράγματα από την αρχή! Το επεισόδιο θα ξεκινήσει με τον Γιώργο Κατσαούνη που είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, να κράζει την Ασημίνα Χατζηανδρέου που ενώ το παίζει φίλη του τον ψήφισε για να βγει στον τάκο. Την παίκτρια θα δούμε να κράζει και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου που έχει κερδίσει την ατομική ασυλία.

Στη συνέχεια ωστόσο όλα θα ξεχαστούν όταν θα πάνε οι δυο ομάδες στον στίβο μάχης με σκοπό την δεύτερη ασυλία της εβδομάδας - δείτε εδώ ποια ομάδα θα κερδίσει. Θα παρακολουθήσουμε έναν δυνατό αγώνα, όπως και έναν σκληρό τραυματισμό της Ασημίνας.

Όσον αφορά το συμβούλιο του νησιού θα είναι εκρηκτικό! Ο Άρης Σοϊλέδης θα τσακωθεί άσχημα με τον Τάκη Καραγκούνια. Μπορεί οι δυο τους μετά τις εντάσεις που είχαν στο παρελθόν να φαινόταν πως τα βρήκαν και πλέον το κλίμα ανάμεσα τους είναι ήρεμο... ωστόσο, ένα γεγονός θα χαλάσει και πάλι τις σχέσεις τους.

Ο μισθοφόρος θα αναφέρει ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην παραλία, κάνοντας λόγω για άσχημη συμπεριφορά του συμπαίκτη του. Δήλωσε πως δεν σέβεται, ενώ υποτιμά τους ανθρώπους. Την στιγμή εκείνη λοιπόν, ο Άρης βλέπουμε να σηκώνεται και να δηλώνει έξαλλος "Θέλω να φύγω από το παιχνίδι τώρα" ενώ αποχώρησε από το συμβούλιο.

Όλα αυτά θα σημειωθούν λίγο πριν βγουν οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση!!!!

Το 18/4 trailer του Survivor 5

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram