Survivor 5 spoiler 19/4: ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Πώς είπατε; Ορίστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 19/4: ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ! Οι πρώτες πληροφορίες για τον παίκτη που αποχωρεί

Μεγάλη εβδομάδα στην Ελλάδα και στον Άγιο Δομίνικο γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορρα μεταξύ των παικτών! Στο χθεσινό 18/4 επεισόδιο του Survivor πέρα του άσχημου καυγά που είδαμε με τον Τάκη και τον Άρη (δείτε εδώ αποκλειστικό παρασκήνιο για το τι συνέβη μεταξύ τους και το έκοψαν στο μοντάζ) ολοκληρώθηκε και η διαδικασία ψηφοφορίας για τους τέσσερις προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Γιώργος Κατσαούνης, Τζο Μαριδάκη, Άρης Σοϊλέδης και Σοφιάνα Αβραμάκη έχουν τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού κι αν επιβεβαιωθεί όντως αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω, οι ισορροπίες στο παιχνίδι θα ταραχτούν για ακόμη μια φορά.

Φέρεται να φεύγει από το Survivor...

Αρχικά, τονίζουμε πως είναι μια πρώτη πληροφορία. Δεν είναι για κανένα λόγο το επιβεβαιωμένο spoil. Γι' αυτό θα επανέλθουμε μέσα στην ημέρα. Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στον εξωτικό αυτό προορισμό, η Τζο για ακόμα μια φορά βγαίνει αρκετά μπροστά μιας και όπως φαίνεται έχει κοινό και κόσμο πίσω που την στηρίζει. Δεύτερος σε δημοτικότητα φαίνεται πως έρχεται ο Άρης Σοϊλέδης, για τον οποίο έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένα κύμα υποστήριξης από celebrities και μη, ενώ τρίτος ο Γιώργος Κατσαούνης που από την αρχή του παιχνιδιού με τούτα και με εκείνα κατάφερε να γίνει αγαπητός.

Τελευταία και καταϊδρωμένη, λοιπόν, σύμφωνα με τα ως τώρα στατιστικά της ψηφοφορίας έρχεται η Σοφιάνα Αβραμάκη για την οποία δεν ακούγονται και τα καλύτερα το τελευταίο διάστημα. Το όνομα της πρώτα είχε αναμειχτεί με αυτό του Γιάννη Τσολάκη ενώ τώρα συμπαίκτες της την συγχέουν πολύ με τον Άρη Σοϊλέδη που ετοιμάζεται να παντρευτεί... Εχθές, μάλιστα, το είπε ξεκάθαρα στην κάμερα και η Ασημίνα αλλά δεν είναι τώρα της παρούσης αυτό.

Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής η Σοφιάνα βγαίνει τελευταία στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. Ωστόσο, μέσα στην ημέρα θα επανέλθουμε με 100% επιβεβαιωμένο spoil.