Survivor: Επιστρέφουν οι παλιοί παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Αποκλειστικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor: Επιστρέφουν οι παλιοί παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Μη σας φανεί παράξενο αν την επόμενη σεζόν ο παραγωγός του ριάλιτι, Ατζούν Ιλιτζαλί, αποφασίσει να φέρει ξανά στις οθόνες μας το «All Star Survivor». To Tv24 που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα αυτή την Παρασκευή έχει όλο το ρεπορτάζ.

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Το ριάλιτι επιβίωσης έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και δεν περνάει τηλεοπτική σεζόν που να μην το περιλαμβάνει. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, λαμβάνοντας υπόψη τη θετική ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού, δεν μπορεί παρά να επαναλάβει ξανά και ξανά το πρότζεκτ που κάνει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς να.... μεγαλώνουν σε μηδενικά. Και μπορεί σε δύο μήνες το φετινό «Survivor» να ρίχνει αυλαία, όμως από τώρα σκέφτεται τις κινήσεις της επόμενης σεζόν, την ώρα που ο Γιώργος Λιανός έχει επιστρέψει εκτάκτως στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, ο Τούρκος δαιμόνιος επιχειρηματίας, ιδρυτής της «Ατζούν Μίντια», σκέφτεται να δημιουργήσει το «All Star Survivor», στο οποίο θα παίξουν παίκτες που έχουν βρεθεί και στο παρελθόν στον Αγιο Δομίνικο.

Οχι μόνο οι νικητές αλλά και παίκτες που έχουν αφήσει, o καθένας για διαφορετικό λόγο, το στίγμα τους. Και μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει επίσημα γνωστό ότι το «All Star» είναι σε φάση συζητήσεων, ωστόσο πολλά είναι τα ονόματα που έχουν αρχίσει να πέφτουν στο τραπέζι του καναλιού, με πρώτο και καλύτερο τον Γιώργο-Ντάνο-Αγγελόπουλο.

Ο Γιώργος Κορόμι είναι από τους πιο δυνατούς παίκτες που έχουν περάσει από τους στίβους μάχης του ριάλιτι και δεν αποκλείεται να τον δούμε στον all star κύκλο, όπως και τον μεγάλο περσινό νικητή, τον Σάκη Κατσούλη. Επειδή όμως ο Σάκης δεν πάει πουθενά χωρίς τη Μαριαλένα του, θεωρήστε δεδομένο πως αν ο επιχειρηματίας βρεθεί ξανά στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, δεν θα είναι μόνος. Το κορίτσι του, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, θα τον συνοδεύσει, γεγονός που θα χαροποιήσει την παραγωγή.

Survivor All Star Παλιοί παίκτες

Θα θυμάστε άλλωστε ότι οι σκηνοθέτες είχαν κάνει φόκους στον έρωτά τους που αναζωπυρώθηκε στους στίβους μάχης... Ομως, εκτός από τη Μαριαλένα, δυνατή παίκτρια ήταν και η Καρολίνα Καλύβα. Πληροφορίες λένε πως θα είναι μέσα στα ονόματα που οι ιθύνοντες θα προσεγγίσουν. Αν φυσικά δεν το έχουν κάνει ήδη. Και το όνομα του Γιώργου Ασημακόπουλου συζητιέται έντονα και όχι άδικα αφού έναν χρόνο πριν είχε χαρίσει πολλές και μεγάλες νίκες στην ομάδα του.

Τέλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, ένας από τους ελάχιστους παίκτες που δεν προκαλούσαν ούτε δημιουργούσαν προβλήματα, λένε πως θα επιστρέψει δριμύτερος. Αρκεί βέβαια να έχουν ολοκληρωθεί τα καθήκοντά του στο «Χ Factor».

Να θυμίσουμε πως κάτι αντίστοιχο δεν έχει προβληθεί στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης στη χώρα μας, ενώ δύο χρόνια πριν είχαμε δει το «Ελλάδα - Τουρκία» που μάλιστα δεν είχε σημειώσει και μεγάλη επιτυχία σε τηλεθέαση. Πάντως το «All Star» στην Τουρκία παίζεται αυτή την περίοδο και μάλιστα σημειώνει επιτυχία.

Θετικός ακόμα και ο Ντάνος;

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο μεγάλος νικητής του 2017, αναμφισβήτητα έχει αφήσει το στίγμα του στα ριάλιτι επιβίωσης και δεν θα ήταν υπερβολή να τον δούμε και στο «All Star Survivor». Αλλωστε το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν τον έκανε απλά ευρύτερα γνωστό στο κοινό, αλλά του άνοιξε και τις πόρτες του μόντελινγκ και της υποκριτικής. Δύο πεδία με τα οποία δεν είχε ασχοληθεί ξανά στο παρελθόν.

Survivor All Star Γιώργος Αγγελόπουλος

Ο Ντάνος, όπως είναι το χαϊδευτικό του, δεν έχει σταματήσει να κάνει προπονήσεις καθημερινά, παρόλο που έχει πει στο παρελθόν ότι το «Survivor» δεν είναι πλέον στα σχέδιά του.

Σε όλα τα παραπάνω να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως έναν χρόνο πριν ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν του είχε κάνει απλά πρόταση να συμμετάσχει στον επόμενο κύκλο, αλλά του έδινε και το αστρονομικό ποσό των 300.000 ευρώ για να συμμετέχει ξανά στο ριάλιτι επιβίωσης που τον έκανε γνωστό, αλλά εκείνος είχε πει όχι. Γιώργο, αν μας διαβάζεις και φυσικά σου κάνουν ξανά πρόταση, σκέψου το. Από εμάς πάντως θα ήταν σίγουρα «ναι»!