Survivor 5 trailer 26/4: "Θα σας πάρουμε από εδώ..." - Σε σοκ Κόκκινοι και Μπλε μετά από ανακοίνωση του Ατζούν

Το απίστευτο έπαθλο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 26/4:

Δεύτερη ημέρα σήμερα 26/4 που ο Ατζούν παρουσιάζει το ελληνικό Survivor 5, καθώς ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα λόγω προσωπικών υποχρεώσεων. Με την είσοδο βέβαια του Τούρκου παραγωγού ήρθαν και τα μεγάλα έπαθλα του παιχνιδιού.

Όπως παρακολουθήσαμε από το trailer που κυκλοφόρησε από νωρίς, αρχικά θα δούμε την Μπλε ομάδα να έχει ξανά εντάσεις στην παραλία μετά τον άγριο καβγά του Άρη με τον Τάκη. Ο Σπύρος θα ρίξει τα "καρφιά" του στον δεύτερο και δεν θα αργήσουν να τσακωθούν στην καλύβα.

Από πλευράς του ο Τάκης στις κάμερες θα αποκαλύψει πως ορισμένοι έχουν "στήσει" παιχνίδι με σκοπό να αποχωρήσει ή ο ίδιος ή ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στη συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στο στίβο μάχης όπου πριν το αγώνισμα θα συναντήσουν τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Ο Τούρκος παραγωγός θα τους ανακοινώσει το έπαθλο και όλοι θα μείνουν άφωνοι.

Συγκεκριμένα, η νικήτρια ομάδα θα πάει με λιμουζίνα σε βίλα, όπου θα έχει τη δυνατότητα να κάνει μασάζ αλλά και να φάει όχι στην καλύβα ή σε πάγκο, αλλά σε κανονικό τραπέζι.

Βέβαια, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό αγώνισμα! Μετά το έπαθλο όπου θα απολαύσει μια ομάδα, θα παίξουν και volley με αντίπαλο τον Ατζούν!

Το 26/4 trailer του Survivor 5