Survivor 5 Highlights (27/4): Τα κλάματα των κόκκινων και τα αποκαλυπτικά πλάνα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 Highlights (27/4): Τα κλάματα των κόκκινων και τα αποκαλυπτικά πλάνα του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Στο χθεσινό (27/4) επεισόδιο του Survivor 5 ήρθαν τα πάνω κάτω. Οι παίκτες επικοινώνησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα , επιβεβαιώνοντας τα spoils του youweekly για την νικητήρια ομάδα, και τα κλάματα δεν έλειψαν, την ίδια στιγμή που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ απολάμβανε τον ήλιο της Καραϊβικής και έκανε ηλιοθεραπεία γυμνός.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε στο χθεσινό (27/4) επεισόδιο του Survivor 5

«Θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω» - Λύγισε ο Τάκης και ξέσπασε σε κλάματα

Με κλάματα και συγκινήσεις ξεκίνησε το επεισόδιο του Survivor, την Τετάρτη 27/4, καθώς το έπαθλο επικοινωνία είναι πολύ πολύτιμο για τους παίκτες που είναι μήνες μακριά από τις οικογένειες τους. Πιο συγκεκριμένα ο Τάκης, ο οποίος θεωρεί πως στήνονται ασυλίες πίσω από την πλάτη του, δεν άντεξε και λύγισε στην κάμερα μιλώντας για το έπαθλο.

Ο παίκτης ανέφερε πως το έπαθλο για εκείνον είναι πολύ σημαντικό, καθώς έτσι θα έχει την ευκαιρία να δει κάποιες φωτογραφίες ίσως του πατέρα του, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, με την εγγονή του αγκαλιά, από κάποιο παλιό πασχαλινό τραπέζι.

«Θα τον διώξουμε σύντομα, με ενοχλεί η φάτσα του!» - Οι απίστευτες δηλώσεις του Εμμανουήλ

Ακόμη είναι ανατρεπτικό επεισόδιο με νεύρα και εντάσεις ξεκίνησε όπως όλα δείχνουν στο Survivor, την Τετάρτη 27/4. Ο Κώνσταντίνος Εμμανουήλ, (δείτε ποιον παίκτη έφερε στα όρια του)για ακόμη μία φορά ήταν "καταπέλτης" με τις δηλώσεις του, και τα έβαλε με τον Τάκη Καραγκούνια λόγο της συμπεριφοράς που λαμβάνει από εκείνον.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δήλωσε ότι δεν αντέχει να βλέπει τον Τάκη Καραγκούνη ενώ ανέφερε ότι εκείνος αλλά και η ομάδα του σκέφτονται τρόπους για να τον διώξουν από το ριάλιτι.

«Ήρθα στο Survivor για να με ειρωνευτεί ποιος ο Τάκης με τα χειρότερα πιστεύω στη ζωή του. Πραγματικά δεν έχουμε καμία σχέση η δική μου κοσμοθεωρία είναι σε άλλο πλανήτη από το δικό του όχι ότι οι άλλοι συμφωνούν μαζί του. Όλοι έχουμε πρόβλημα με τον Τάκη σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε για να τον διώξουμε από την ομάδα και έχουμε βγάλει κάποιο πλάνο θα δούμε τις επόμενες ημέρες.

Θα τον διώξουμε σύντομα αυτό έχω μόνο να πω και δεν θέλω καν να βλέπω τη φάτσα του γιατί με ενοχλεί πάρα πολύ».

Η αντίδραση της Ασημίνας στο άκουσμα πως έχει μήνυμα από το Χρήστο Δάντη

Ένα ιδιαίτερο έπαθλο για την Τετάρτη 27/4 στο Survivor περιμένει τους παίκτες, καθώς ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως θα είναι μηνύματα με ευχές για το Πάσχα από τους συγγενείς και τους συντρόφους τους, και τότε εκείνοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Αυτό, όπως είναι λογικό έκανε τους πάντες να συγκινηθούν μιας και ο καιρός που λείπουν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι πολύς και δεν μπόρεσαν να χαρούν ούτε τη γιορτή του Πάσχα μαζί τους, που θεωρείται μια οικογενειακή γιορτή.

Χαρακτηριστική ήταν η αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου που πληροφορήθηκε πως το δικό της μήνυμα προέρχεται από τον αγαπημένο της Χρήστο Δάντη και τότε ανέφερε συγκινημένη ότι εκείνος ξέρει πότε πρέπει να πει και τι και πως ελπίζει να είναι μήνυμα μετά τον τραυματισμό της ώστε να της δώσει δύναμη!

«Η ομάδα μας δεν είναι ομάδα!» - Ξέσπασε η Βρισηίδα για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα της

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το πολύ σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, στις 27/4, η Βρισηίδα, που έχει μιλήσει εκτενώς για την κακή σχέση που επικρατεί ανάμεσα στους συμπαίκτες της και το άσχημο κλίμα, δήλωσε λίγο πολύ πως η ομάδα της, δεν είναι ομάδα!

Η παίκτρια σχολίασε για ακόμη μία φορά την κακή ψυχολογική και σωματική της κατάσταση ενώ μεταξύ άλλων ανέφερε πως αυτή η ομάδα με τόσες εντάσεις και τσακωμούς, χωρίς καλή αύρα δεν είναι δυνατόν να κερδίσει έπαθλο επικοινωνίας.

Αυτή η ομάδα θα επικοινωνήσει με τα αγαπημένα της πρόσωπα - Ο ανατρεπτικός αγώνας των παικτών

Ένα πολύ σημαντικό αγώνα κέρδισαν όπως σας είχαμε αποκαλύψει εμείς νωρίτερα οι Κόκκινοι, στο επεισόδιο του Survivor, την Τετάρτη 27/4! Οι παίκτες, έχουν πάρει τα πάνω τους και κατακτούν ένα προς ένα όλα τα έπαθλα, όμως το συγκεκριμένο έχει άλλη σημασία για αυτούς μιας και θα μιλήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Η ψυχολογία των παικτών από ότι φαίνεται είναι ανεβασμένη αρκετά και παρά τις προσπάθειες των Μπλε να ανατρέψουν τα πράγματα, δεν τους φτάνουν με τίποτα. Απόψε θα ακούσουν λοιπόν τους αγαπημένους τους που έχουν τόσο καιρό να δουν.

«Άντε βρε κακομοίρη, είσαι για λύπηση» - Απίστευτος καυγάς ανάμεσα σε Τάκη και Εμμανουήλ

Δύσκολη υπόθεση για τους Μπλε να διαχειριστούν την ήττα τους στο έπαθλό, αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην καλύβα τους, καθώς τους έχει πάρει η κάτω βόλτα το τελευταίο διάστημα λόγω της ατελείωτης γκρίνιας και των τσακωμών που τους στερούν τις νίκες.

Ακολούθησε λοιπόν νέο σόου καβγά μεταξύ Τάκη και Εμμανουήλ με τους δύο παίκτες να ανταλλάζουν πυρά μπροστά στους συμπαίκτες τους αλλά και πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς.

«Άντε βρε κακομοίρη, που είσαι για λύπηση. Δεν έχεις καταλάβει ότι βρίζει όλος ο κόσμος;» ξεσπάθωσε ο Κωνσταντίνος ενώ ο Τάκης αρκέστηκε να τον αποκαλέσει άλλη μία φορά «πουθενά» και «φάλτσα νότα» στο παιχνίδι.

«Θα προσποιηθώ ότι...» - Κατέρρευσε η Ασημίνα στο άκουσμα της φωνής του Δάντη

Η Κόκκινη ομάδα πάλεψε και ήταν εκείνη που κατάφερε και κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, και έτσι οι παίκτες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από τις οικογένειες και τους συντρόφους τους, κάτι που ήθελαν όλοι σαν τρελοί από την αρχή του επεισοδίου.

«Άλλο ένα Πάσχα που θα είμαστε πραγματικά μακριά ο ένας από τον άλλο. Οπότε, θα προσποιηθώ ότι θα έρθεις τη Δευτέρα του Πάσχα όπως και τις άλλες φορές, γιατί ξέρω ότι δε θες να βρίσκεσαι μακριά από τους γονείς και τη γιαγιά σου και το Ζοριάν που αγαπάς πάρα πολύ.

Θα προσποιηθώ λοιπόν ότι θα έρθεις την επόμενη μέρα και θα ψήσουμε. Θα ψήσεις δηλαδή, γιατί εγώ σαν ψήστης δεν κάνω. Εσύ είσαι ο ψήστης. Είσαι και σε αυτό καλή. Εύχομαι να αναρρώσεις πάρα πολύ γρήγορα, με το πόδι σου. Να επιστρέψεις στους στίβους και στις μάχες σου και “Καλό Πάσχα”. Καλό Πάσχα “βουνό μου”» ήταν τα λόγια του Χρήστου Δάντη που έκαναν την Ασημίνα Χατζηανδρέου να δακρύσει.

Έξαλλοι οι Μπλε με τους Κόκκινους - Έγινε ο κακός χαμός στην παραλία για το ρύζι

Έπειτα από έναν τρομερό αγώνα που κέρδισαν οι Κόκκινοι, ένταση επικράτησε στην παραλία και δημιουργήθηκε αναβρασμός για μία πιθανώς λάθος συνεννόηση των παικτών σχετικά με το ρύζι. Πιο συγκεκριμένα ο Απόστολος αποφάσισε να πάρει πίσω το ρύζι που δώρισε σε συνεννόηση με την ομάδα του στους Μπλε όταν είχαν ξεμείνει και εκείνοι απολάμβαναν τα λαχταριστά έπαθλα φαγητού.

Ο Απόστολος για να ξεκαθαρίσει τη θέση του εξήγησε ότι παρερμηνεύθηκαν οι προθέσεις του και ουδέποτε το χάρισε. Φυσικά την κίνησή του δεν την πήραν με καλό μάτι οι αντίπαλοι και προπαντός ο Μαρτίκας που του υποσχέθηκε παρόλα αυτά πως θα του επιστρέψει μέχρι και τον τελευταίο κόκκο ρυζιού.

«Είναι κάτασπρος, πρέπει να μαυρίσω και εκεί...» - Τα αποκαλυπτικά πλάνα του Εμμανουήλ στην Καραϊβική

Μετά από την κουραστική μέρα, το αγώνισμα που είχαν αλλά και τον επικό του καυγά με τον Τάκη, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε όπως είπε να έχει μία relax μέσα αι να κάνει ήσυχος την ηλιοθεραπεία του στην παραλία. Για να μαυρίσει καλύτερα, αποφάσισε να κατεβάσει λίγο το μαγιό του, με τους συμπαίκτες του να δίνουν ρέστα με τις ατάκες που του είπαν και αυτά που του φώναζαν από μακριά.

Οι συμπαίκτες του μόλις τον είδαν ξαπλωμένο να κάνει ηλιοθεραπεία άρχισαν να του φωνάζουν να ξεκουραστεί και καλά κάνει, προφανώς ειρωνικά, καθώς αύριο έχει αγώνα και πρέπει να πάει καλά με τον ίδιο να τους αγνοεί και να συνεχίζει ανενόχλητος να λιάζεται κάτω από τον ήλιο.

Οι αναμνήσεις από το Πάσχα στο χωριό - Λύγισε ο Κατσαούνης με τα λόγια της μητέρας του

Έπειτα από έναν αγώνα θρίλερ οι Κόκκινοι τα κατάφεραν και πήραν άλλη μία νίκη στο Survivor το βράδυ της Τετάρτης 27/4. Οι Διάσημοι πράγματι έχουν κάνει ένα απίστευτο σερί τελευταία, και έκατσαν μπροστά από την οθόνη ακούγοντας με μεγάλη συναισθηματική φόρτιση μηνύματα και ευχές για το Πάσχα από φίλους, συντρόφους και οικογένεια.

Ο παίκτης ακούγοντας τη φωνή της μητέρας του και τα λόγια της για τα έθιμα που συνήθιζε να ακολουθεί το Πάχα στο χωριό του δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.