Survivor 5: «Με το καλημέρα είδαμε τα ψέματά σου!» - Ξεσπάθωσε ο Απόστολος κατά του Τάκη

Δεν μπορούν να ηρεμήσουν ούτε στιγμή με τις εντάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Με το καλημέρα είδαμε τα ψέματά σου!» - Ξεσπάθωσε ο Απόστολος κατά του Τάκη

Μετά το τέλος του αγώνα για την δεύτερη ασυλία και την νίκη των Κόκκινων, δηλώσεις έκαναν σχετικά με τους υποψήφιους της μπλε ομάδας, και ποιοι θεωρούν εκείνοι πως δημιουργούν πρόβλημα στην παραλία. Τον λόγο αρχικά πήρε η Ναυσικά, η οποία ανέφερε πως μεταξύ άλλων ο Τάκης είναι ένα από τα άτομα που δημιουργούν πρόβλημα και πολλές εντάσεις, και τότε πρόσθεσε και ο Απόστολος μία κουβένα που άναψε τα αίματα.

«Με το καλημέρα είπες ψέματα»

Η Ναυσικά χαρακτηριστικά πως ακούει τη φωνή του μονίμως και πως δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του αλλά μπορεί να λύσει και χαμηλόφωνα τα προβλήματά του, ενώ ο Απόστολος είπε σε έντονο ύφος στον Τάκη πως από την πρώτη μέρα λέει ψέματα προκαλώντας την οργή του.

«Μόνο ψέματα βγαίνουν από το στόμα του, καλή συνέχεια», είπε ο Απόστολος Ρουβάς και ο Τάκης απάντησε: «Για πες ένα ψέμα που σου είπα εσένα, θες να σου θυμίσω το παιχνίδι με τα αυτοκινητάκια; Κάτσε καλά, ηρέμησε. Ηρέμησε Ρουβά», συμπλήρωσε.

Η Μαίη είναι πεπεισμένη πως ο Μαρτίκας την είπε φίδι

Από ότι φαίνεται οι παίκτες της Μπλε ομάδας είναι σε μεγάλο διχασμό σχετικά με όσα ανέφερε ο Τάκης πως έχει πει κατά καιρούς ο Μαρτίκας για τους συμπαίκτες του πίσω από την πλάτη τους. Πιο συγκεκριμένα η Μαίη δηλώνε

Πιο συγκεκριμένα η παίκτρια ανέφερε πως πιστεύει πως την έχει σχολιάσει με αυτό τον τρόπο γιατί και παλαιότερα είχαν φτάσει στα αφτιά της αυτά τα σχόλια, και γενικότερα ανέφερε σκηνικά όπου ο Μαρτίκας σχολίαζε άσχημα συμπαίκτες του και κατέστρωνε σχέδια για την "εξόντωσή" τους μεταξύ σοβαρού και αστείου.