Survivor 5: Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα για τον Γιώργο Λιανό

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα για τον Γιώργο Λιανό

Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα πραγματοποίησε ο Γιώργος Λιανός για χάρη των παιδιών του που αυτές τις ημέρες βρισκόντουσαν μαζί του στον Άγιο Δομίνικο και παρακολουθούσαν το Survivor 5 πίσω από τις κάμερες.

Μπορεί ο παρουσιαστής να είχε έρθει πάλι στην Ελλάδα στα μέσα του Απρίλη, ωστόσο, όπως φαίνεται έκανε ακόμη μια διαδρομή για χάρη των 3 παιδιών που έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Ανθή Ανδροτσάκη.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε ένα βίντεο από όλες τις στάσεις που έκανε τις 3 ημέρες που βρισκόταν στη χώρα, αποκαλύπτοντας πως τις 34 ώρες τις πέρασε ταξιδεύοντας.

Μάλιστα, υπάρχει περίπτωση αυτός να είναι ο λόγος που η παρουσίαση του στο χθεσινό 4/5 συμβούλιο του νησιού του Survivor 5 ήταν μονταρισμένη.

Το βίντεο του Λιανού

Πόσα παίρνει ο Γιώργος Λιανός για κάθε επεισόδιο του Survivor 5

Μεγάλος ντόρος δημιουργείται κάθε χρόνο γύρω από τα ονόματα των συμμετεχόντων στο Survivor και τις αμοιβές τους! Φέτος η Κάτια Ταραμπάνκο φαίνεται πως είχε την τιμητική της από τους παίκτες αφού πήρε τα περισσότερα από όλους, έχοντας κάνει ένα χρυσό συμβόλαιο με τον Ατζούν (δείτε εδώ πόσα).

Πέραν των παικτών, όμως, όπως μαθαίνουμε και όπως είναι φυσικό και ο παρουσιαστής του συγκεκριμένου project ανταμείβεται πάρα πολύ καλά. Και πως δεν θα μπορούσε άλλωστε αφού αναγκάζεται να μένει τόσο καιρό μακριά από την γυναίκα και τα παιδιά του;

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπειτα από διαπραγμάτευση ο Γιώργος Λιανός παίρνει 1.000 ευρώ ανά επεισόδιο. Δηλαδή αν υπολογίσουμε πως την εβδομάδα παίζονται 5 επεισόδια, ο Γιώργος πάει στις 5.000 ευρώ εβδομαδιαίως... Ο μήνας έχει 4 εβδομάδες άρα... 20.000 χιλιάρικα τον μήνα για 6 μήνες τουλάχιστον που είναι το Survivor.. δεν το λες και άσχημα!