Survivor 5: Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αποχωρεί - Ξαφνική αδιαθεσία για την Ναυσικά πριν το αγώνισμα

Τι συμβαίνει με την υγεία της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να αποχωρεί - Ξαφνική αδιαθεσία για την Ναυσικά πριν το αγώνισμα

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει μεγάλος ντόρος, και σας το αναφέραμε πρώτοι εμείς στο youweekly.gr κάνοντας το βέβαιο πως η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, θα αποχωρήσει άρων άρων από τον Άγιο Δομίνικο, και αυτές οι φήμες επιβεβαιώνονται περισσότερο μετά από την αδιαθεσία που την έβγαλε εκτός αγωνίσματος στο επεισόδιο της Τρίτης 10/5.

Η ανακοίνωση του Λιανού

Πριν καν ξεκινήσει το αγώνισμα, οι παίκτες συζητούσαν την ώρα που ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως η παίκτρια δεν ένιωσε καλά και μεταφέρθηκε στον γιατρό προκειμένου να την εξετάσει ενώ παράλληλα θα απέχει από το αγώνισμα δεδομένης της κατάστασης.

Το Twitter την αποθέωσε λίγο πριν την αποχώρησή της

Το φετινό Survivor 5 έχει αποδείξει πως είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ζόρικα ριάλιτι καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες οι οποίοι διάλεξαν φανερά να αποχωρήσουν οικειοθελώς καθώς δεν άντεξαν άλλο τις αντίξοες συνθήκες. Από την άλλη, είδαμε και απρόσμενες αποχωρήσεις από το παιχνίδι που δεν θα μας πέρναγε από το μυαλό μιας και μια από αυτές ήταν και του Γιώργου Κατσαούνη όπου έφτασε κιόλας στην Ελλάδα.

Βέβαια, οι σχέσεις ανάμεσα στους παίκτες αναμφίβολα έχουν περάσει από 40 κύματα μιας και τα δεδομένα αλλάζουν κάθε λεπτό. Έτσι λοιπόν, μια νέα είδηση έχει ταράξει για τα καλά τα νερά αφού θέλουν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να αποχωρεί από το Survivor οικειοθελώς.

Μάλιστα, οι χρήστες του Twitter όπου δεν έχουν χάσει επεισόδιο για επεισόδιο καθώς κάθε βράδυ δίνουν τα δικά τους ραντεβού, δεν δίστασαν να μην σχολιάσουν το συγκεκριμένο γεγονός καθώς δεν το περίμεναν σε καμία περίπτωση.