Survivor 5: Τι κρύβεται πίσω από τα τρυφερά χάδια Μαρτίκα και Βρισηίδας - Όλη η αλήθεια

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τι κρύβεται πίσω από τα τρυφερά χάδια Μαρτίκα και Βρισηίδας - Όλη η αλήθεια

Μπορεί να είχαν τσακωθεί, ωστόσο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου στα τελευταία επεισόδια του Survivor 5 έχουμε δει πως έχουν έρθει πάρα πολύ κοντά, λίγο πιο πάνω από τα φιλικά επίπεδα. Μάλιστα, η ίδια η παίκτρια είχε αναφέρει πριν μερικές ημέρες, πως ο συμπαίκτη της δεν την βλέπει μόνο ως φίλη.

Τα "καρφιά" από τους συμπαίκτες τους δεν άργησαν να έρθουν καθώς πρώτος πρώτος ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας αυτός που τους "πρόδωσε" μπροστά από τις κάμερες.

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν αναφέρει τίποτα για την μεταξύ τους σχέση, ωστόσο, στο αποψινό 11/5 επεισόδιο του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός θα ξεκινήσει τις ερωτήσεις και δεν θα διαψεύσουν τίποτα. Αντιθέτως θα κοκκινίσουν από ντροπή και θα ξεκινήσουν τα γελάκια, με συμπαίκτες και αντιπάλους να πετάνε τις σπόντες τους.

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα στο Survivor 5

Survivor 5 Σπύρος Μαρτίκας Βρισηίδα Ανδριώτου σχέση

Σύμφωνα με τα όσα έχουμε πληροφορηθεί από πηγή μας και οι δυο γνωρίζουν τι πουλάει στο τηλεοπτικό κοινό του Survivor 5. Όχι μόνο θετικά αλλά και... αρνητικά, καθώς ακόμη και αν δεν πιστεύουν οι τηλεθεατές τη σχέση τους σίγουρα θα τους κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι για να δουν που μπορεί να φτάσει όλο αυτό.

Σπύρος και Βρισηίδα όντως έχουν έρθει πολύ κοντά, καθώς νιώθουν οικειότητα ο ένας με τον άλλον και σίγουρα επίσης υπάρχει ένα φλερτ στον αέρα, όμως σκοπός τους είναι να φτάσουν όσο πιο μακριά μπορούν μέσα στο παιχνίδι και χρειάζονται έναν σύμμαχο...

Με λίγα λόγια ναι μεν έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση λίγο παραπάνω από φιλική, ωστόσο, ξέρουν ότι ο "έρωτας" πουλάει και αυτό κάνουν! Τώρα αν όλο αυτό τελικά γίνει κανονικός έρωτας, μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν... εμείς πάντως πιστεύουμε πως είναι ένα άλλο ζεύγος Κατσαούνης - Κουρεντή.