Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5 spoiler 18/5: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Μαρτίκα

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Survivor 5 spoiler 18/5: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Μαρτίκα
Survivor 18.05.2022 20:15
Από Ελένη Ζουγανέλη

Όπως παρακολουθήσαμε στο χθεσινό 17/5 επεισόδιο του Survivor 5 η Κόκκινη ομάδα έχασε την πρώτη ασυλία της εβδομάδας με αποτέλεσμα να ψηφίσουν τον Σπύρο Μαρτίκα ως τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Σήμερα 18/5, οι δυο ομάδες θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία (δείτε ποιος κερδίζει) και θα δούμε ποιοι θα είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι...

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στο παιχνίδι ωστόσο τα πρόσωπα που απασχολούν είναι ξανά τα ίδια! Όλοι οι παίκτες έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Τάκη Καραγκούνια ο οποίος τσακώθηκε με όλους και χτίζει τη δική του καλύβα για να είναι μακριά από τους πάντες.

Μάλιστα, στο επεισόδιο χθες είχαν στηθεί πολλά πηγαδάκια και συζητούσαν πως θα ήθελαν αυτός να είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση δηλώνοντας πότο θέλουν να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι του Survivor 5

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας οι οποίες ωστόσο δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες, οι υπόλοιποι υποψήφιοι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Στάθης Σχίζας.

Ο Τάκης είναι λογικό και επόμενο να ψηφιστεί, ενώ η Στέλλα που έχει την ατομική ασυλία θα ψηφίσει τον Στάθη μιας και ο Ταλάντσεβ εκτός του ότι είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά, τον γνωρίζει περισσότερο και είναι καλοί φίλοι.

Survivor 5 spoiler 18/5 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Να σημειωθεί πως από τους Κόκκινους δεν μπορούν να ψηφιστούν οι γυναίκες! Ο Γιώργος Λιανός επικαλέστηκε το νέο κανόνα που δεν επιτρέπει στους παίκτες να ψηφίσουν προς αποχώρηση τους συμπαίκτες τους όταν ο αριθμός γυναικών και αντρών των δύο ομάδων δεν είναι ίσος. Δηλαδή, στην Κόκκινη υπάρχουν 2 γυναίκες, ενώ στην Μπλε, 3. Οι δύο αυτές κοπέλες δεν θα μπορέσουν να ψηφιστούν μέχρι η αντίστοιχη ομάδα να φτάσει στον ίδιο αριθμό.

UPDATE! Το Survivor δεν λέγεται άδικα το παιχνίδι των ανατροπών. Τελικά ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση είναι ο Τάκης Καραγκούνιας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: Το Twitter συμπονεί τον Τάλα - Στο στόχαστρο ο έρωτας Μαρτίκα και Βρισηίδας

Survivor 5 trailer 18/5: Και τρίτη καλύβα στην παραλία - Τι συμβαίνει

Share