Survivor 5: Τρελά ερωτευμένος ο Στάθης με την Παναγιώταρου - «Δείτε τη γυναίκα της ζωής μου» φώναζε

Τους πήραν τα ζουμιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τρελά ερωτευμένος ο Στάθης με την Παναγιώταρου - «Δείτε τη γυναίκα της ζωής μου» φώναζε

Το βράδυ της Πέμπτης 19/5 παρακολουθήσαμε ένα ξεχωριστό επεισόδιο στο Survivor καθώς οι νικητές του στίβου μάχης κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους αγαπημένους τους και συγκεκριμένα με τους συντρόφους και τους φίλους τους.

Μίλησε με την γυναίκα της ζωής του ο Στάθης Σχίζας

Η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας ήταν η Κόκκινη, μετά από έναν πολύ περίεργο στίβο μάχης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας είδαμε τον Ταλά να ενθουσιάζεται με την όψη της κοπέλας του και να μας συγκινεί με τα όμορφα λόγια που της έλεγε και με τα πολλά «Σ΄αγαπώ».

Στη συνέχεια το κινητό πήρε ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος μίλησε με την κοπέλα του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Ενθουσιασμένος ο παίκτης των Κόκκινων σήκωσε το κινητό και ρώτησε τους συμπαίκτες του αν έχουν δει πιο όμορφη κοπέλα, ενώ στο τέλος την προσφώνηση ως «έρωτα της ζωής του». Και όλα δείχνουν πως η απόσταση δεν χωρίζει τα ερωτευμένα ζευγάρια αλλά απλά τα δυναμώνει.

"Κοκκίνησε" από την ντροπή του ο Σχίζας εξαιτίας της Παναγιώταρου

Πριν από λίγα λεπτά ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις φαίνεται να είναι καταιγιστικές μιας και τα "καρφιά" ανάμεσα στους παίκτες δεν έχουν τέλος. Από την άλλη, τόσο η Κόκκινη ομάδα όσο και η Μπλε αναμένεται να αγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας όπου ο Γιώργος Λιανός τους είχε μια ευχάριστη ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε στους παίκτες πως και οι δυο ομάδες θα διαγωνιστούν για το ίδιο έπαθλο, με αποτέλεσμα η νικήτρια ομάδα να έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με βιντεοκλήσεις σε φίλους και αλλά και συντρόφους τους. Έτσι, ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δεν έχασε την ευκαιρία να πειράξει τον Στάθη Σχίζα σχετικά με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιας και οι τελευταίες αναρτήσεις "έκαψαν" για τα καλά την σχέση τους.

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανόες είπε χαρακτηριστικά: «Στάθη, πολύς ο καιρός! Η Αλεξάνδρα είναι στην πλευρά της συντρόφου. Οι φίλοι είναι σε άλλη πλευρά. Η Αλεξάνδρα είπε ότι θέλει να παραμείνετε σύντροφοι! Πάγωσε ο Στάθης! Θα περιμένει, λοιπόν, στο τηλέφωνο και αυτή για να επικοινωνήσετε μέσω βιντεοκλήσης. Μεγάλη στιγμή για τον Στάθη Σχίζα μετά από τόσο καιρό.»

«Νόμιζα ότι θα μιλήσω με την οικογένεια, αλλά δεν πειράζει. Εννοείται πως με όποιον και να μιλήσεις είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Είναι το πιο σημαντικό έπαθλο για μένα. Περιμένω πως και πως, σαν τρελός, να μιλήσω είτε με το κορίτσι μου είτε με τους φίλους μου. Ευλογημένο έπαθλο σήμερα η βιντεοκλήση.

Μεγάλη στιγμή πραγματικά! Μου έχει λείψει πάρα πολύ! Δεν διανοείσαι πόσο πολύ! Πραγματικά θέλω να την δω σαν τρελός. Να μου δώσει δύναμη για να συνεχίσω».