Survivor 5 spoiler 22/5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 22/5: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία

Μπορεί σήμερα 21/5 Survivor 5 να μην έχουμε, ωστόσο, αύριο επιστρέφει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μπλε και Κόκκινοι θα μονομαχήσουν το βράδυ της Κυριακής 22/5 για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας. Ποια θα καταφέρει να την πάρει;

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα πλέον, καθώς μέσα στο παιχνίδι έχουν μείνει οι πιο δυνατοί παίκτες και στις ψηφοφορίες θα επικρατεί θρίλερ, αφού μην ξεχνάμε κιόλας πως βρισκόμαστε σχεδόν ενάμιση μήνα πριν τον τελικό.

Όπως είδαμε από το trailer, τόσο η Βρισηίδα Ανδριώτου, όσο και ο Σπύρος Μαρτίκας θα εκφράσουν την ανακούφιση τους που αποχώρησε από το Survivor 5 ο Μισθοφόρος. Μπορεί να ήταν ένας σχετικά καλός παίκτης, ωστόσο, είχε ξεκινήσει πολλούς τσακωμούς, μην ξεχνάμε τον άγριο καβγά του με τον Άρη Σοϊλέδη αλλά και τον Γιώργο Κατσαούνη που αποβλήθηκε.

Στην συνέχεια Μπλε και Κόκκινοι θα πάνε στον στίβο μάχης, όπου θα τα δώσουν όλα για όλα με σκοπό τη νίκη της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας την οποία κανείς δεν θέλει να χάσει...

Πλέον στο παιχνίδι έχουν μείνει λίγοι παίκτες με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να κάνει πολύ δύσκολη την ψηφοφορία αλλά και την επιλογή ενός παίκτης από την ατομική ασυλία. Εκτός του ότι έχουν μείνει οι πιο δυνατοί, οι περισσότεροι είναι φίλοι... Στο συμβούλιο λοιπόν το κλίμα θα είναι βαρύ την ώρα που θα ξεκινήσουν να ψηφίζουν και θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι.

Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει την ασυλία του Survivor 5;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η ομάδα που θα έρθει σε δύσκολη θέση για να ψηφίσει είναι η Μπλε, αφού οι Κόκκινοι θα κερδίσου την ασυλία.

Βέβαια, να σημειώσουμε πως αυτές δεν είναι 100% επιβεβαιωμένες πληροφορίες! Όταν έχουμε σίγουρο spoil θα επιστρέψουμε.