Survivor 5: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Χέρι χέρι με την νυν του Στάθη Σχίζα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η πρώτη της εμφάνιση μετά την αποχώρηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ! Χέρι χέρι με την νυν του Στάθη Σχίζα η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου επέστρεψε στην Αθήνα μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor 5 και δεν έχασε καθόλου χρόνο από τη ζωή της, ώστε να προσαρμοστεί στα παλιά της δεδομένα.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 21/5, ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε έξοδό της μαζί με τις φίλες της, την Μαρία Καλάβρια, την Ανθή Σαλαγκούδη, αλλά και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που διατηρεί σχέση με παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, και τον Χάρη Σιανίδη.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου μετά το Survivor 5

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ, επέλεξε ένα κοστούμι σε κροκί απόχρωση με μαύρες λεπτομέρειες στα κουμπιά και στα μανίκια. Το σακάκι του κοστουμιού επέλεξε να το φορέσει κλειστό, χωρίς κάποιο μπλουζάκι από μέσα, αναδεικνύοντας το μπούστο της, ενώ τα παπούτσια και η τσάντα της ήταν, επίσης, μαύρα.

Το χρώμα που διάλεξε ταιριάζει απίστευτα με την μαυρισμένη της επιδερμίδα, ύστερα από τόσους μήνες ηλιοθεραπείας στον Άγιο Δομίνικο και το μακιγιάζ της ήταν απαλό σε γήινους τόνους. Η ελαφριά μπούκλα είναι η πιο εύκολη και έξυπνη λύση για ένα γρήγορο και σικάτο look και αυτό το χτένισμα επέλεξε και η ίδια.

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Αλεξάνδρα παναγιώταρου, Χάρης Σιανίδης, Ανθή Σαλαγκούδη

Ανθή Σαλαγκούδη, Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Καλάβρια

Η εντυπωσιακή έκπληξη του Πηλαδάκη μετά την αποχώρησή της - Το βίντεο στο Instagram

Στο αεροδρόμιο περίμεναν την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πολλοί θαυμαστές και δημοσιογράφοι, όμως ο μεγαλύτερος της θαυμαστής την περίμενε στο σπίτι της. Ο λόγος για τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη.

Μάλιστα ο αγαπημένος της είχε ετοιμάσει ένα πάρτυ υποδοχής, για να νιώσει και πάλι όμορφα, μετά το πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ο Κώστας Πηλαδάκης πολλές φορές στήριζε την σύντροφό του, είτε μέσω δημοσιών μηνυμάτων στο Instagram είτε μέσω ενθαρρυντικών μηνυμάτων που της έστελνε στα έπαθλα επικοινωνίας.

Η συνάντηση τους έδειξε σε όλους ότι ο έρωτας τους, όχι μόνο δεν έσβησε αυτούς τους 5 μήνες αλλά δυνάμωσε περισσότερο. Μάλιστα στο βίντεο που ανέβασε το μοντέλο στα social media, οι δυο τους αντάλλαξαν ένα φιλί μακράς διάρκειας που αντικατοπτρίζει όλα όσα νιώθουν και το πόσο έχει λείψει ο ένας στον άλλο.