Χώρισε πρώην παίκτης του Survivor 5 - Η ανάρτηση "καρφί" για την πρώην σύντροφό του

Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε πρώην παίκτης του Survivor 5 - Η ανάρτηση

Χαμός επικρατούσε τον τελευταίο καιρό με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει χωρίσει από τη σύντροφό του Στεφανία, με την οποία η σχέση τους έγινε γνωστή κατά την διάρκεια του Survivor 5, μιας και ο ίδιος είχε μιλήσει για εκείνη, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την είχαμε δει στο έπαθλο επικοινωνίας.

Ωστόσο, λίγο καιρό μετά την επιστροφή του όμως στην Ελλάδα, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους με τον δημοσιογράφο πριν μερικές μέρες να δηλώνει πως αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάληξη αυτής της σχέσης.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 23/5, ο Λάμπρος πραγματοποίησε ένα Q&A στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή.

Επίσημα ελεύθερος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Ο ίδιος λοιπόν απάντησε μέσα από έναν στίχο από το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού “Ελεύθερος”. «Ελεύθερος για μια ζωή” έγραψε χαρακτηριστικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Επίσημα ελεύθερος ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

Το σκηνικό ανάμεσα σε Κωνσταντάρα και Κώνστα

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark το βράδυ της Παρασκευής 20/5. Ο δημοσιογράφος, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό με την πρώην σύντροφό του, Έλενα Κώνστα όταν γύρισε στην Ελλάδα μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5.

«Με την Έλενα Κώνστα ήμασταν μαζί τέσσερα χρόνια. Έχουμε χωρίσει τα τελευταία δυο χρόνια. Έχουμε μια ιδανική σχέση. Με έναν άνθρωπο που έχει αγαπηθεί δεν είναι ωραίο να χαλάνε τα πράγματα. Δε μου αρέσει να χαλάνε άσχημα τα πράγματα στη ζωή μου. Είχα έρθει και κοντά με τους γονείς της», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, στη συνέχεια αποκάλυψε: «Η Έλενα με βοήθησε πάρα πολύ όσο ήμουν στο Survivor γιατί μου πρόσεχε τις γάτες. Είναι καλό που ήταν και ένας άνθρωπος που τις ήξερε. Βγαίνοντας από το Survivor είχαμε κάποια σκηνικά, της είπα ότι 1-2 πράγματα θα μπορούσαν να μην έχουν ειπωθεί αλλά όλα καλά. Η Στεφανία δυσκολεύτηκε αρκετά με όλο αυτό και έφταιξα εγώ σε αυτό. Ήταν δική μου ευθύνη όλο αυτό που έγινε».

Σε ότι έχει να κάνει με την σύντροφο του Χρήστου Δάντη, Ασημίνα με την οποία ήταν αντίπαλοι στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είπε: «Γνώριζα για την ύπαρξη της Ασημίνας, μιλάγαμε στα social media, ήξερα ότι είναι σε σχέση με τον Χρήστο Δάντη αλλά δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ. Μου ήταν από τις πιο συμπαθείς παίκτριες του Survivor. O Χρήστος όταν γύρισα με ρώτησα κάποια πράγματα».