Survivor 5: Διαλυμένη ψυχολογικά η Βρισηίδα! Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο αυτή την στιγμή

Αποκλειστικό ρεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Διαλυμένη ψυχολογικά η Βρισηίδα! Τι συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο αυτή την στιγμή

Δύσκολες ημέρες διανύει στον Άγιο Δομίνικο η παίκτρια του Survivor 5, Βρισηίδα κι αυτό γιατί ο αγαπημένος της, Σπύρος Μαρτίκας, είναι ένας από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks γενικά δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει καλοπεράσει στο παιχνίδι, αφού πρώτα αποχώρησε η κολλητή της φίλη, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (και είχε σπαράξει στο κλάμα), ενώ τώρα κινδυνεύει να φύγει ο έρωτας της ζωής της, Σπύρος.

Οι νύχτες στον Άγιο Δομίνικο περνάνε εφιαλτικά, όπως μου μεταφέρει η πηγή μου. Η Βρισηίδα δεν φεύγει από το πλευρό του Σπύρου. Ο φαρμακοποιός έχει αφεθεί στην μοίρα του τηλεοπτικού κοινού έχοντας απέναντί του τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Ποιος λέτε να φύγει άραγε; Υπενθυμίζουμε πως το επεισόδιο της αποχώρησης αντί για Τετάρτη θα προβληθεί Πέμπτη 26/5 κι εμείς γνωρίζουμε ήδη ποιος βρίσκεται στο ξενοδοχείο (δείτε εδώ)!

«Ένας πολύτιμος λόγος που θέλω να παραμείνω είναι η...» - Η συγκινητική εξομολόγηση του Σπύρου για την Βρισηίδα

Κατά το συμβούλιο του νησιού, στο προηγούμενο (23/5) επεισόδιο του Survivor 5, αφού ανακοινώθηκε και ο δεύτερος παίκτης που θα ζητήσει την βοήθεια του κοινού για την παραμονή του στο παιχνίδι, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος βρισκόταν ήδη σε αυτή τη θέση, πήρε τον λόγο για να μιλήσει για όλους τους λόγους που ο κόσμος θα πρέπει να το στηρίξει για ακόμη μία φορά.

Φυσικά, δεν δίστασε να αναφερθεί στο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον ίδιο και την Βρισηίδα και εξήγησε πως ένας βασικός λόγος για τον οποίο θα ήθελε να παραμείνει είναι εκείνη, καθώς χρειάζεται την ασφάλεια που της προσφέρει, ενώ δεν θα ήθελε να αποχωριστούν αυτή τη στιγμή που έχουν έρθει τόσο κοντά για πρώτη φορά.

Πολλοί, μπορεί να διατηρούν τις αμφιβολίες τους γι' αυτή τη σχέση, όμως, η αλήθεια θα λάμψει μετά το συμβούλιο αποχώρησης.