Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος» - Τα νέα ''καρφιά'' του Εμμανουήλ στο Σπύρο

Τί τον ενόχλησε αυτή τη φορά;

Survivor 5: «Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος» - Τα νέα ''καρφιά'' του Εμμανουήλ στο Σπύρο
Survivor 24.05.2022 21:41
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα τεταμένο από χτες, 23/5 στο Survivor 5, με τις εντάσεις κι τους καυγάδες να δίνουν και να παίρνουν. Κάπως έτσι και ξεκίνησε και η σημερινή ημέρα της Τρίτης 24/5 στη παραλία του Αγίου Δομίνικου.

Μετά τον καυγά Άρη - Στέλλας, το επεισόδιο συνεχίστηκε με τα "καρφιά" του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ με αποδέκτη τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο haistylist δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ως ψευτορήτορα.

Από την άλλη η Βρισηίδα είπε για τoν Εμμανουήλ πως «είναι μαμ, κακά και νάνι» και μετά αποκαλεί την ίδια «λούνα παρκ» αναφερόμενη στην χθεσινή έκρηξη του Εμμανουήλ προς την ίδια. Δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα και τα περιμένει όλα από τους άλλους, όπως σχολίασε η influencer. Ο Εμμανουήλ ζητούσε έμμεσα από το Σπύρο να τον στηρίξει.

Τα «καρφιά» του Εμμανουήλ στο Σπύρο

«Χθες βγήκα παμψηφεί υποψήφιος από την ομάδα μου στο δεύτερο συμβούλιο. Το περίμενα, δεν έχω παράπονο από την ομάδα μου. Έχω πει από την αρχή ότι με νοιάζει ο κόσμος. Επίσης είπα στον Σπύρο από τη μέρα που είμαι εδώ λες ότι θέλω να μείνω για να στηρίξω παίκτες, για να φτάσω στην ένωση, για να αγωνιστώ με τους Τούρκους, για να διώξουμε τον πιο τοξικό άνθρωπο τον Τάκη. Μετά από αυτό είμαι στη διάθεση του κοινού. Είναι ένας ψευτορήτορας και ψευτοδικηγόρος, όπως τον έχω ονομάσει» είπε ο Εμμανουήλ στο Survivor.

«Αφού έχεις ζήσει όλα αυτά κι έφυγε ο Τάκης, δεν σε είδα χθες όταν με ψήφισαν παμψηφεί να έδινες τη θέση σου σε εμένα. Σχεδόν απέφυγε την ερώτηση και δεν μου απάντησε. Ο ένας λόγος είναι το ψευτοειδύλλιο με την Βρισηίδα κι ο άλλος είναι γιατί θέλει να στηρίξει την μπλε ομάδα για αν φύγω εγώ γιατί είμαι ο πιο αδύναμος κρίκος. Ότι να ‘ναι. Με τον τρόπο που μου μιλούσε χθες όχι μόνο είχε ειρωνεία αλλά θέλουν να με διώξουν με αυτό που έχουν φτιάξει με την Βρισηίδα… Για άλλη μια φορά απέδειξε τι κακό χαρακτήρα έχει» συμπλήρωσε ο Εμμανουήλ για τον Μαρτίκα στο Survivor.

Η λογομαχία Άρη - Στέλλα

Το επεισόδιο της Τρίτης 24/5 ξεκίνησε με καυγάδες και φωνές στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Συγκεκριμένα, η Στέλλα με τον Άρη λογομάχησαν με αφορμή το σκηνικό με τον Τάλα και τον Άρη, που συνέβη στο χτες. Η Στέλλα ήδη από χτες στο συμβούλιο τα είχε πει έξω από τα δόντια στον Άρη.

«Θέλεις να πεις λίγο στον Τάλα τι είπες χτες στο συμβούλιο γιατί έλειπε; Αν εσύ το δέχεσαι, είναι πρόβλήμά σου. Νομίζεις ότι είμαι τριών χρονών;», φώναζε ο Άρης στη Στέλλα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5 - έκτακτο: Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Γιώργος Κατσαούνης;

Survivor 5 - αποκλειστικό: Άγριος καυγάς για Βρισηίδα και Μαρτίκα

Share