Survivor 5 highlights 25/5: Ο χωρισμός Σπύρου - Βρισηίδας, η Αντώνα και η αποχώρηση του Εμμανουήλ

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 25/5: Ο χωρισμός Σπύρου - Βρισηίδας, η Αντώνα και η αποχώρηση του Εμμανουήλ

Ανατρεπτικό ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, αφού παρακολουθήσαμε να γίνονται μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά και το χωρισμό Σπύρου Μαρτίκα και Βρισηίδας Ανδριώτου. Το έπαθλο επικοινωνίας από την άλλη ήταν πολύ συγκινητικό.

Τα 25/5 highlights του Survivor 5

«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει...» - '' Καταπέλτης'' ο Σπύρος προς τον Άρη

Το κλίμα στο Survivor 5 ήταν ιδιαίτερα έντονο από τις 23/5 αλλά χτες κορυφώθηκε με τον
επικό καυγά που ξέσπασε μεταξύ των παικτών. Δεν μπορούσαν να σταματήσουν να τσακώνονται και να
φωνάζουν με αποτέλεσμα να βγαίνουν στη φόρα ολοένα και περισσότερα μυστικά.

Οι εντάσεις βέβαια δεν έλειψαν στη παραλία του Αγίου Δομίνικου. Εξ αρχής ο Σπύρος Μαρτίκας «τα έβαλε» με τον Άρη με αφορμή τη χτεσινή συμπεριφορά του απέναντι στον Εμμανουήλ.

«Επαγγελματίας αθλητής ο οποίος δεν έχει ηθική παιδεία και υπόσταση δεν αξίζει καμία νίκη στην καριέρα του. Άρη μου λυπάμαι. Δε σου αξίζει το έπαθλο. Πατάς επί πτωμάτων», ''κατακεραύνωσε'' ο Σπύρος τον Άρη.

«Δεν είναι ο Άρης αρχηγός» - Τα ''καρφιά'' του Εμμανουήλ στον Άρη

Στο 24/5 επεισόδιο παρακολουθήσαμε το πιο έντονο καυγά που έχει συμβεί στο Survivor 5 με τις φωνές να μην έχουν τελειωμό. Η επόμενη μέρα, ξεκίνησε με αποκαλύψεις που φαίνεται πυροδοτήθηκαν από το τσακωμό.

Ο Εμμανουήλ είπε στις κάμερες πως το προηγούμενο βράδυ κοιμήθηκε με τους Κόκκινους λόγω της έντασης. Ακόμη, ανέφερε πως όλοι οι παίκτες πριν κάνουν κάτι είτε στην καλύβα είτε στο αγώνισμα πρέπει πρώτα να ρωτάνε τον Άρη λες και είναι ο ηγέτης, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει με τίποτα να κάνει γιατί δεν του αρέσει.

Ο Εμμανουήλ έχει ακόμα τις επιφυλάξεις του με τα παιδιά μιας και εδώ και δύο μέρες, όπως σχολίασε «τα έχουν βάλει» μαζί του. Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν συνεχίζει να παίρνει το μέρος του, παρόλο που χθες τον έκραζε άσχημα. «Άρη μπορώ να κάνω εκείνο, μπορώ να κάνω το άλλο. Εμένα αυτό με ενοχλεί γιατί δεν είναι ο Άρης αρχηγός»

«Το Story τελείωσε» - Η σχέση Μαρτίκα και Βρισηίδα διαλύεται

Το ζεύγος φαίνεται πως δεν ήταν και τόσο αγαπημένο όσο έδειχνε. Τα πρώτα μαύρα σύννεφα βγήκαν στην επιφάνεια. Ο Σπύρος είπε βαριά λόγια. «Δε μπορεί να καταλάβει τι είναι δίκαιο. Δε ξέρει να ακούει», είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος στον Στάθη.

«Ίσως χθες ήταν το τελευταίο μου βράδυ και θα επιστρέψω στο σπίτι μου. Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα» τόνισε επίσης.

«Το Story τελείωσε» δήλωσε κατηγορηματικά στον Στάθη Σχίζα. Η Βρισηίδα Ανδριώτου από την άλλη έκλαιγε με λυγμούς στην προσωπική συνέντευξή της.

«Εσύ δεν έχεις, Σπύρο μου» - ''Κόλαφος'' ο Άρης απέναντι στο Σπύρο

Το επεισόδιο της Τετάρτης 25/5 ξεκίνησε με το Μαρτίκα να μιλάει για ηθική και να αποκαλεί ανήθικο τον Άρη. Μάλιστα, είπε πως δεν του αξίζει το έπαθλο όσο καλός και αν είναι αγωνιστικά. Φυσικά, δε παρέλειψε να του δώσει την απάντησή του ο Άρης και μάλιστα μπροστά σε όλους λίγο πριν το αγώνισμα.

«Να αφήνεις ανθρώπους να μιλούν που έχουν ηθική. Εσύ δεν έχεις, Σπύρο μου. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής. Και επειδή εγώ αυτή τη στιγμή έχω ένα πάτημα αλλά δε θέλω να το πω.

Δε μπορώ να δεχτώ από το Μαρτίκα να μιλάει για ηθική, που έλεγε να χάσουμε την ασυλία για να βγει υποψήφιος ο Εμμανουήλ γιατι προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη.»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στο Σπύρο. «Άρη, λες ψευτιές. Δεν ανέχομαι στα 45 μου χρόνια να έρθει να μου τη σπιλώσει.», ούρλιαζε ο Μαρτίκας στον Άρη.

Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση του Λιανού - Η αναφορά στο όνομα του Δάντη

Μετά την ανακοίνωση των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση αλλά και το έπαθλο φαγητού, χθες 25/5 σειρά έχει το έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη όλοι οι παίκτες, τόσο καιρό απομονωμένοι.

Λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο έπαθλο και στα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών που θα έχουν την ευκαιρία να δουν με βιντεοκλήση, εφόσον κερδίσουν. Πρώτη στην οποία απευθύνθηκε ήταν η Ασημίνα, στην οποία ανακοίνωσε πως θα μπορέσει να μιλήσει με τον σύντροφό της, το Χρήστο Δάντη, και τη φίλη της, Μαρία, μετά από 5 μήνες. Η ποδοσφαιρίστρια ξέσπασε σε κλάμματα από τη συγκίνηση.

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Ο λόγος για τους Μπλε, που κερδίζουν και σήμερα στο αγώνισμα με τους Κόκκινους να ‘’τα βάφουν μαύρα’’, γεγονός που επιβεβαιώνει και πάλι απόλυτα τα spoils του youweekly.gr.

«Σ' αγαπάω απλά» - Γεμάτη συγκίνηση η Ασημίνα στην κάμερα

Οι δύο ομάδες στο Survivor 5 βάλανε τα δυνατά τους για να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Τελικά, νικητές στέφθηκαν οι Μπλε και ήταν οι τυχεροί της ημέρας που είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με αγαπημένα τους πρόσωπα αλλά και τα γευστικά εδέσματα μιας και σήμερα υπάρχει συνδυασμός επάθλων.

Ήρθε η σειρά της Ασημίνας να μιλήσει με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, και ήταν φανερά συγκινημένοι και οι δυο στην κάμερα. Ο τραγουδιστής της έλεγε τα νέα του πως έχει πάει στο Λονδίνο για κάποιες σναυλίες και ανυπομονεί να τη δει στον τελικό. Κάπου στο ενδιάμεσο «πετάχτηκε» και ο Εμμανουήλ και του ζήτησε να του γράψει ένα καλοκαιρινό τραγούδι. Κλείνοντας, η ποδοσφαιρίστρια είπε στο Δάντη «σ' αγαπάω απλά», όπως λέει και το ομότιτλο τραγούδι του, που κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα μήνα.

«Δεν έχω χρόνο. Δεν είναι πολύς ο χρόνος», έλεγε η Ασημίνα κλαίγοντας, η οποία νωρίτερα ξέσπασε.

"Λύγισε" ο Άρης Σοϊλέδης μόλις είδε τη Μαρία Αντωνά

Ήρθε η σειρά του Άρη να μιλήσει με τον σύντροφό του και πραγματικά ξεχείλισαν και οι δύο από συγκίνηση και αγάπη. Ο Σοϊλέδης έκλαιγε στην κάμερα με αναφιλητά βλέποντας την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά, και ακούγοντας την να του λέει τόσο όμορφα λόγια και πόσο τον στηρίζει.

«Αγάπη μου, ψυχή μου πόσο όμορφη είσαι. Πόσο σ' αγαπώ», της επαναλάμβανε με δάκρυα στα μάτια.

Τέλος το ειδύλλιο - Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Βρισηίδα και Σπύρος

Στο συμβούλιο της Τετάρτης 25/5 έγινε πάλι το έλα να δεις. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον καυγά Βρισηίδας και Σπύρου, ο οποίος οδήγησε στη ρήξη του ζευγαριού με το Σπύρο να τελειώνει την ιστορία τους.

Με την πρώτη ένταση διαλύθηκαν όλα και έβγαλαν μαχαίρια και κυρίως ο Σπύρος, που έφτασε στο σημείο να ξεφτιλίσει τη Βρισηίδα. Και ενώ το twitter έλεγε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου προσποιείται πως είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα, τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο.

Ο Σπύρος ήταν εκείνος που τη χρησιμοποίησε για να εκμαιεύσει πληροφορίες και τελικά να τα βγάλει όλα στη φόρα. ‘’Την έδωσε’’ κανονικά στους υπόλοιπους παίκτες, βάζοντας της στη θέση να πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα ανεξήγητα μαζί με την Ασημίνα.

Οι δυο συμπαίκτριες τα αρνήθηκαν όλα κατηγορηματικά με τη Βρισηίδα να ξεσπά σε κλάματα και τον φαρμακοποιό να μην του καίγεται ‘’καρφάκι’’. Μάλιστα, της απάντησε με ύφος πως «σίγουρα ξέρω κάτι παραπάνω» εννοώντας πως του τα έχει πει όλα η ίδια.

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Τελικά, όπως σας είχαμε ενημερώσει και εδώ στο youweekly.gr και επιβεβαιωθήκαμε, ο παίκτης που αποχώρησε ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Υπενθυμίζεται πως για ένατη φορά το κοινό κράτησε το Σπύρο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαι τύπος που μπορεί να κλαίω και μετά να γελώ. Θα φύγω με τη χαρά και την τρέλα μου. Θέλω να γελώ και με το κεφάλι ψηλά. Ξεπέρασα πολλές φοβίες μου κι άγχη μου. Θα σας περιμένω στην Μύκονο να πιούμε καφέ και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα».