Survivor 5 highlights 29/5: Τα "καρφιά" Μαρτίκα σε Σοϊλέδη και η ομάδα που κέρδισε το ταξίδι στο Μεξικό

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 highlights 29/5: Τα

Εντάσεις, ανατροπές αλλά και ταξίδι στο Μεξικό είδαμε στο χθεσινό 29/5 επεισόδιο του Survivor 5, από το οποίο φυσικά δεν έλειψαν και οι καυγάδες μεταξύ των παικτών.

Τα 29/5 highlights του Survivor 5

Ο απροσκάλεστος επισκέπτης προκάλεσε πανικό στην καλύβα των Κόκκινων - Σε έξαλλη κατάσταση η Μαίη

Το βράδυ της Κυριακής (29/5) ξεκίνησε άλλο ένα επεισόδιο του Survivor 5 όπου οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν άκρως καταιγιστικές αλλά και απρόοπτες για τους παίκτες στην καλύβα των κόκκινων μιας και είχαν έναν απρόσκλητο επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που η ομάδα των Μπλε βρισκόταν στο εντυπωσιακό ταξίδι στο Κουρασάο, η «κόκκινη» καλύβα πέρασε από 40 κύματα με τις τσιρίδες της Μαίης καθώς ένας ποντικός προκάλεσε πανικό. Όπως ήταν λογικό η ίδια "τρελάθηκε" με το τρωκτικό καθώς όπως είπε έπεσε επάνω στο χέρι της, με την εμπειρία να είναι δυσάρεστη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Μετά από το σφοδρό ξέσπασμα της Βρισηίδας στο Survivor 5 όπου εξόργισε για τα καλά τους χρήστες του Twitter, οι παίκτες τόσο από την Μπλε ομάδα όσο και από την Κόκκινοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο αγώνισμα επάθλου.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει νωρίτερα στους παίκτες πως όποια ομάδα κέρδιζε θα είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει μέχρι το Μεξικό. Όπως σας είχαμε αναφέρει και στο spoil, η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει ήταν η Μπλε η οποία στους τελευταίους αγώνες έχει σαρώσει για τα καλά μιας και τους είδαμε να ταξιδεύουν μέχρι και το Κουρασάο.

"Κόλαφος" ο Άρης Σοϊλέδης - «Η θεία δίκη είναι μπλε»

Το (29/5) επεισόδιο του Survivor 5 τα είχε όλα μέσα μιας και οι εξελίξεις από τα πρώτα κιόλας λεπτά ήταν άκρως καταιγιστικές. Έτσι λοιπόν, όπως είδαμε η Μπλε ομάδα και η Κόκκινη "ρίχτηκαν" στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο.

Τελικά η ομάδα που κατάφερε να κερδίσει το ταξίδι μέχρι το Μεξικό ήταν η Μπλε, κάτι που έφερε στεναχώριες στην Κόκκινη μιας και ήλπιζαν πως θα τα κατάφερναν να γυρίσουν το παιχνίδι.

Από την άλλη, ο Άρης Σοϊλέδης μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν δίστασε να ξεσπάσει φανερά μιας και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ναι είναι η θεία δίκη. Η θεία δίκη είναι μπλε. Είμαστε δυνατοί, σεβόμαστε και δεν είμαστε ανήθικοι.».

Μαρτίκας κατά του Σοϊλέδη - «Δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος»

Το φετινό Survivor 5 έχει αποδείξει πως είναι το ριάλιτι των ανατροπών μιας και ο αποψινός (29/5) αγώνας επάθλου ήταν επεισοδιακός καθώς τόσο η Μπλε ομάδα όσο και η Κόκκινη τα έδωσαν όλα για όλα προκειμένου να καταφέρουν να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο που ήταν ένα ταξίδι έως το Μεξικό.

Ωστόσο, μετά την νίκη της Μπλε ομάδας οι έξαλλοι πανηγυρισμοί δεν έλειψαν, κάτι που όπως φάνηκε στην συνέχεια ενόχλησε αρκετά τους υπόλοιπους παίκτες που αναγκάστηκαν να μείνουν στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι λοιπόν, όταν οι παίκτες γύρισαν πίσω δεν δίστασαν να σχολιάσουν την συμπεριφορά της Βρισηίδας , αλλά και του Άρη απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος δεν έπαιξε μετά από την εντολή γιατρού.

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτό που έκανε ήταν τραγικό και δεν θέλω να το σχολιάσω και πολύ. Δεν ήρθε ποτέ να με ρωτήσει πως είμαι και αν νιώθω καλύτερα. Όχι ότι το περίμενα, γιατί πλέον κατάλαβα τον χαρακτήρα της. Το μόνο που την ένοιαζε ήταν να πάει εκείνη στο Μεξικό και να μείνω εγώ πίσω. Όσον αφορά τον Άρη, πιστεύω ότι δεν του αξίζει να κερδίσει το παιχνίδι, γιατί είναι ψεύτικος».