Survivor 5 highlights 27/5: Ξεκατινιάζονται Μαρτίκας και Βρισηίδα - Ξεφάντωσαν Έλληνες και Τούρκοι στο Κουρακάο

Παίρνει θέση ο Άρης Σοϊλέδης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 highlights 27/5: Ξεκατινιάζονται Μαρτίκας και Βρισηίδα - Ξεφάντωσαν Έλληνες και Τούρκοι στο Κουρακάο

Ο χωρισμός της Βρισηίδας Ανδριώτου και του Σπύρου Μαρτίκα μονοπώλησε το χθεσινό 26/5 επεισόδιο του Survivor 5, καθώς οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τις μεταξύ τους ισορροπίες. Οι μεν στηρίζουν την «πληγωμένη» 25χρονη και οι δε στέκονται δίπλα στον «εξολοθρευτή» Μαρτίκα, ώστε να μην χρειαστεί να σταθούν απέναντί του.

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό 27/5 επεισόδιο του Survivor

Οι παίκτες αναπολούν τον Εμμανουήλ

Μετά την αποχώρηση του Κωνσταντίνου, το επεισόδιο 26/5 του Survivor 5 ξεκίνησε με τους παίκτες μαζεμένους στις καλύβες στη παραλία του Αγίου Δομίνικου. Εκεί, αντί να κάνουν γλέντι που έφυγε ο Εμμανουήλ, άρχισαν να αναπολούν τις στιγμές μαζί του, που ήταν πάντα η ψυχή της παρέας.

Μάλιστα, ειδικά η Ασημίνα θυμόταν: «Αυτός ο άνθρωπος, όταν πηγαίναμε στους αγώνες, μας τραγούδαγε συνέχεια Βίσση, συνέχεια μας τραγούδαγε τραγούδια, ήτανε συνέχεια η ψυχή της παρέας. Εντάξει, κάποιες φορές το έχανε αλλά κάποιες άλλες ήταν όντως η χαρά εδώ μέσα» και ο Άρης να συνεχίζει: «Συμφωνώ είχε όντως χαρίσει απίστευτες στιγμές γέλιου».

«Με λένε terminator»

Ο Μαρτίκας κατάφερε για ένατη φορά να παραμείνει στο Survivor 5, αφού ο παίκτης που αποχώρησε στο επεισόδιο 26/5 ήταν ο Εμμανουήλ

«Ευχαριστώ τον κόσμο που με κράτησε, κάτι βλέπει, κάτι παραδέχεται, για να ζήσω κάτι ακόμα, που ελπίζω να μη με απογοητεύσει γιατί τις τελευταίες μέρες εισέπραξα μία πολύ μεγάλη απογοήτευση» είπε αρχικά ο Σπύρος στις κάμερες.

«Έχω τρομάξει τους αντιπάλους μου και τους συμπαίκτες με το να παραμείνω 9 φορές στο παιχνίδι. Με κατηγορούν πως τους έχω διώξει όλους. Με λένε terminator. Μπορεί οποιοσδήποτε έρχεται αντιμέτωπος μαζί μου να χάσει τη θέση του στο Survivor», συμπλήρωσε με υπεροπτικό ύφος προς τους αντιπάλους του.

Τρομερά απογοητευμένη η Βρισηίδα με το Σπύρο

Η Βρισηίδα στο επεισόδιο 26/5 του Survivor 5 μαδάει μαργαρίτες και βλέπει πως δεν την αγαπάει ο Σπύρος. Δηλώνει στην κάμερα απίστευτα απογοητευμένη μαζί του, μετά το καυγά τους και το τέλος της σχέσης τους στο χθεσινό συμβούλιο.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας δε με αγαπάει και το απέδειξε. Δε ξέρω τι ήταν αυτό. Στρατηγική; Εγώ ένιωσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο και εγώ ήμουν αυτή που τα έδειχνα σιγά σιγά. Εκείνος κατευθείαν σ'αγαπάω μου μίλαγε για τα συναισθήματά του, που μάλλον δεν είχε», είπε χαρακτηριστικά η influencer.

«Είμαι πολύ απογοητευμένη και με τον εαυτό μου, που επέλεξα να μοιραστώ πράγματα και συναισθήματα με αυτόν τον άνθρωπο. Μαλώσαμε για έναν Κωνσταντίνο τι θα γινόταν αν στην έξω ζωή γινόταν κάτι πιο σοβαρό;», συνέχισε.

«Το σ' αγαπάω το είχε κάνει καραμέλα. μου έλεγε πως αυτό που έχουμε πουλάει και θα μας κρατήσει μέχρι το τέλος. Μου μιλούσε μόνο για το παιχνίδι. Θεωρώ πως το 30% ήταν πως του άρεσε η Βρισηίδα ενώ το υπόλοιπο 70% ήταν στρατηγική και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα παραμείνει στο παιχνίδι», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της η Βρισηίδα.

«Είναι μια επαγγελματίας παίκτρια reality»

Στο επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 μετά τον τρομερό καυγά του ζευγαριού Μαρτίκα - Βρισηίδας ο καθένας με τη σειρά του βγήκαν στην κάμερα και προέβησαν σε δηλώσεις ο ένας για τον άλλο. Ο Σπύρος φανερά αγανακτισμένος με την influencer δε θέλει να τη βλέπει μπροστά του και εκείνη από την άλλη τρομερά απογοητευμένη.

«Νιώθω μια πλήρη απογοήτευση. Η Βρισηίδα είναι μια επαγγελματίας παίκτρια reality, αυτή είναι η δουλειά της. Αυτό νομίζει ότι πουλάει στον κόσμο. Το ψέμα, αυτή η τεράστια υπερβολή, όλες αυτές οι τσιρίδες. Όλο αυτό που έγινε μαζί μου και η απίστευτη απογοήτευση που έσπειρε στο τέλος νομίζω την καθιστά νούμερο 1 παίκτρια reality στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή» τόνισε ο Σπύρος Μαρτίκας.

«Επιβεβαιώθηκε ο Άρης Σοϊλέδης σε όσα μου έλεγε για την Βρισηίδα. Πραγματικά είναι ό,τι πιο πονηρό μπορεί να γνωρίσει κάποιος και ότι πιο επικίνδυνο. Πολύ ωραίο το θέατρο του παραλόγου το χθεσινό. Μείναμε όλοι με ανοιχτό το στόμα και κοιτάγαμε πόσο μπορεί μια θεατρική παράσταση να ανατρέψει χαρακτήρες. Να την ρίξει από τα υψηλά επίπεδα των ματιών μου και να καταρρακώσει προσωπικότητες, ανθρώπους και χαρακτήρες» συμπλήρωσε αιχμηρά ο παίκτης του Survivor.

«Σας έλειψε ο Τάκης;»

Στο επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 το αγώνισμα επάθλου ήταν μικτό, Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το ταξίδι στο Κουρασάο.

Το Κράτος αυτό είναι η νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Ατζούν χαιρέτησε τους παίκτες και το Γιώργο Λιανό. Μάλιστα, τους έκανε και μια ερώτηση, που τους ξάφνιασε όλους. Συγκεκριμένα, ήθελε να μάθει αν έλειψε στους παίκτες ο Τάκης. Όλοι γέλασαν και ο Στάθης, εκπροσωπώντας τους Έλληνες παίκτες απάντησε πως δε του λείπει προσωπικά καθόλου και όλοι πια είναι χαρούμενοι χωρίς την παρουσία του μισθοφόρου.

Ο παραγωγός του ριάλιτι όμως φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη, όπως και οι Τούρκοι παίκτες. Του άρεσε ο Τάκης σαν προσωπικότητα. Προφανώς του έφερνε νούμερα μιας και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε απασχολήσει με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

«Ήταν ένας διαφορετικός χαρακτήρας. Μία έμπειρη προσωπικότητα. Δεν ήταν πάντα ευχάριστος αλλά πρέπει να αποδεχόμαστε τους ανθρώπους όπως είναι. Ναι πράγματι ήταν και λίγο επιθετικός», είπε χαρακτηριστικά ο Ατζούν.

Η μεγάλη ανακοίνωση του Ατζούν άφησε άφωνους τους παίκτες

Στο επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 το αγώνισμα επάθλου ήταν μικτό, Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το ταξίδι στο Κουρασάο.

Το Κράτος αυτό είναι η νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Λίγο πριν το αγώνισμα, ο Ατζούν χαιρέτησε τους παίκτες και το Γιώργο Λιανό. Στη συνέχεια, έκανε μία μεγάλη ανακοίνωση που χαροποίησε ιδιαίτερα τους παίκτες. Απευθύνθηκε κυρίως στον Άρη και την Ασημίνα και δήλωσε πως μετά το αγώνισμα θα παίξουν ποδόσφαιρο. Μάλιστα, θα συμμετάσχει και ο ίδιος σε όποια ομάδα τον θέλει.

Ο Άρης, τότε πήρε το λόγο και του απάντησε πως:« Λέγεται πως σε όποια ομάδα πηγαίνεις, εκείνη κερδίζει. Οπότε σε χρειαζόμαστε να παίξεις μαζί μας».

Η Τουρκάλα Ayse τρολάρει τον Μαρτίκα

Στο αγώνισμα του επεισοδίου 26/5 του Survivor 5 οι Έλληνες παίκτες έρχονται αντιμέτωποι με τους Τούρκους. Όλοι έχουν τον ίδιο στόχο, το έπαθλο, που δεν είναι άλλο από το ταξίδι στο Κουρασάο.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, όταν ο Σπύρος, ο οποίος είπε νωρίτερα πως τον θεωρούν terminator, βρέθηκε αντίπαλός με τον Τούρκο Κιγμέτ έχασε με μικρή διαφορά καθώς δε πρόλαβε να ρίξει τις τελευταίες κορίνες του. Η Τουρκαλά Ayse, που ανήκει στην ομάδα του, όμως δεν άντεξε να μη τον «δουλέψει» λίγο.

«Σπύρο, αφού είσαι δυνατός, δώσε μία να πέσει κάτω! δεν έχω δίκιο; ερχόταν με την ησυχία του!», σχολίασε χαρακτηριστικά γελώντας η συμπαίκτρια του για σήμερα.

Άρης και Βρισηίδα έρχονται πιο κοντά

Στο επεισόδιο 26/5 του Survivor 5, μετά την αναφορά του Μαρτίκα στα ύπουλα σχέδια Βρισηίδας- Ασημίνας απένταντι στον Άρη, αποφάσισαν οι δύο παίκτες Βρισηίδα και Άρης να μιλήσουν ανοιχτά.

Μπορεί να μην ήταν τόσο κοντά όλους αυτούς τους μήνες αλλά για πρώτη φορά άνοιξαν την καρδιά τους. Η βρισηίδα χάρηκε που για πρώτη φορά ο Άρης αποφάσισε να δώσει μία ευκαιρία στην Βρισηίδα να τη γνωρίσει και από την άλλη ο Άρης της είπε ένα μεγάλο μπράβο που στο χθεσινό συμβούλιο εκείνη υποστηριξε την αλήθεια, δηλαδή τον ίδιο και όχι τα ψέμματα του Σπύρου.

«Θα είμαι δίπλα σου σαν φίλος σου ό,τι χρειαστεί και έξω από εδώ», της είπε επιμένοντας πως μιλά απόλυτα ειλικρινά και συνέχισε: «Είδες επιτέλους την αλήθεια και απομακρύνθηκες από αυτόν τον άνθρωπο».

Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου

Στο επεισόδιο 26/5 στο Survivor 5 το αγώνισμα επάθλου ήταν μικτό, Έλληνες και Τούρκοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο στίβο μάχης με σκοπό να κερδίσουν το ταξίδι στο Κουρασάο. Το Κράτος αυτό είναι η νησιωτική χώρα του Βασιλείου των Κάτω Χωρών, που βρίσκεται στο νότιο μέρος της Καραϊβικής Θάλασσας. Αποτελείται από το ομώνυμο νησί Κουρασάο και την ακατοίκητη νησίδα Κλάιν Κουρασάο.

Νικητές στέφθηκαν οι Μπλε συμπληρώνοντας όλους τους απαιτούμενους πόντους, επιβεβαιώνοντας απόλυτα τα spoils του youweekly.gr. Μπλε Έλληνες και Τούρκοι θα απολαύσουν λίγες μέρες μακριά.

Αγανακτισμένοι οι Κόκκινοι με την Ασημίνα

Νικητές στο αγώνισμα 26/5 στο Survivor 5 στέφθηκαν οι Μπλε και Έλληνες και Τούρκοι συμπαίκτες απολάμβαναν τη νίκη τους στο τέλος. Ασυγκράτητοι δε μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους και απ' ότι φαίνεται κάποιοι κάνανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τους χαμένους. Πιο συγκεκριμένα, η φράση που τους εξόργισε ήταν «Εμείς δε θα χάσουμε κανένα έπαθλο. Ό, τι υπάρχει θα το πάρει η Μπλε ομάδα», που ειπώθηκε από την Ασημίνα.

«Αυτό ήταν η έπαρση προσωποποιημένη», είπε ο Τάλα θεωρώντας απαράδεκτη την συμπεριφορά της ποδοσφαιρίστριας.

«Ναι το καταλαβαίνω να χαρείς αλλά πρέπει να σκεφθείς και τους άλλους που μένουν πίσω. Ξεκάθαρα η έπαρση η δικιά της. Χωρίς ντροπή βγήκε και είπε αυτές τις κουβέντες. Μακάρι να της ήρθε μπούμερανκ», δήλωσε η Μαίη ενώ η Στέλλα σχολίασε: «Η αχαριστία και η έπαρσή τους φτάνει στο έπακρο. Με αηδιάζει πραγματικά».

Η αγανάκτηση των Κόκκινων απέναντι στην ατάκα της Ασημίνας στο Survivor 5