Survivor 5: «Ένιωσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο» - Τρομερά απογοητευμένη η Βρισηίδα με το Σπύρο

Μαδάει μαργαρίτες και βλέπει πως δεν την αγαπάει

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ένιωσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο» - Τρομερά απογοητευμένη η Βρισηίδα με το Σπύρο

Η Βρισηίδα στο αποψινό επεισόδιο 26/5 του Survivor 5 μαδάει μαργαρίτες και βλεπει πως δεν την αγαπάει ο Σπύρος. Δηλώνει στην κάμερα απίστευτα απογοητευμένη μαζί του, μετά το καυγά τους και το τέλος της σχέσης τους στο χτεσινό συμβούλιο.

«Ο Σπύρος Μαρτίκας δε με αγαπάει και το απέδειξε.Δε ξέρω τι ηταν αυτο. Στρατηγικη; Εγώ ένιωσα πολλά για αυτόν τον άνθρωπο και εγώ ήμουν αυτή που τα έδειχνα σιγα σιγα. Εκείνος κατευθειαν σ'αγαπάω κατευθειαν μου μίλαγε για τα συναισθήματά του, που μάλλον δεν είχε», είπε χαρακτηριστικά η influencer.

«Είμαι πολύ απογοητεύμενη και με τον εαυτό μου, που επέλεξα να μοιραστω πραγματα και συναισθηματα με αυτόν τον άνθρωπο. Μαλώσαμε για εναν Κωνσταντινο τι θα γινόταν αν στην έξω ζωή γινόταν κάτι πιο σοβαρό;», συνέχισε.

«Το σ' αγαπάω το είχε κάνει καραμέλα. μου έλεγε πως αυτό που έχουμε πουλάει και θα μας κρατήσει μέχρι το τέλος. Μου μιλούσε μόνο για το παιχνίδι. Θεωρώ πως το 30% ήταν πως του άρεσε η Βρισηίδα ενώ το υπόλοιπο 70% ήταν στρατηγική και το μόνο που τον ένοιαζε ήταν πώς θα παραμείνει στο παιχνίδι», ολοκλήρωσε τις δηλώσεις της η Βρισηίδα.

Η απογοήτευση της Βρισηίδας από το Σπύρο στο Survivor 5

Ψυχολογικά ράκος η Βρισηίδα Ανδριώτου

Πολύ άσχημα ψυχολογικά είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα χθεσινοβραδινά (25/5) επεισόδια στο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5. Η παίκτρια μετά το χωρισμό της από τον Σπύρο Μαρτίκα είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη, καθώς το τέλος της σχέσης τους έγινε εντελώς ξαφνικά και με άσχημα γεγονότα.

Όλα ξεκίνησαν από τον τσακωμό του φαρμακοποιού με όλη την Μπλε ομάδα λόγω του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, αλλά και με τον μεταξύ τους στη συνέχεια.

Την επόμενη ημέρα λοιπόν, ο Σπύρος την έκραξε πολύ άσχημα στον Στάθη και μετά στη συνέντευξη του στις κάμερες δήλωσε «Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για λίγο ακόμη για δύο σημαντικούς και πολύτιμους λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε…

Ήταν ο λόγος που λέγεται Βρισηίδα Ανδριώτου και έτσι απρόβλεπτα και ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως… Δεν υπάρχει περίπτωση να ανεχτώ καμία τέτοια συμπεριφορά από καμία Βρισηίδα» τόνισε επίσης.

Στη συνέχεια στο συμβούλιο του νησιού τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα, ενώ η Βρισηίδα κατηγόρησε τον Σπύρο πως πάνω σε έναν τσακωμό τους την έσπρωξε από τα πόδια του.