Survivor 5 Trailer (9/6): Θλίψη στο συμβούλιο - Ο Λιανός τους ανακοινώνει πως...

Άναυδοι οι παίκτες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Trailer (9/6): Θλίψη στο συμβούλιο - Ο Λιανός τους ανακοινώνει πως...

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι να γίνει και οριστικά το Survivor 5 ατομικό και το μόνο σίγουρο είναι πως από εδώ και στο εξής, οι εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης αναμένεται να είναι καταιγιστικές, κάτι που φαίνεται και από το trailer που κυκλοφόρησε πριν από λίγη ώρα.

Σπύρος Μαρτίκας, Βρισηίδα Ανδριώτου (η οποία τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να τη δουν οι γιατροί) και Γιώργος Ταλάντσεβ, είναι οι παίκτες που βρέθηκαν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρτίκας μάλιστα είναι βέβαιος πως σήμερα (9/6) θα παιχτεί το τελευταίο «δράμα» ανάμεσα σε εκείνον και τη Βρισηίδα. Μπορεί η Βρισηίδα να άφησε χθες (8/6) ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσής τους (δείτε εδώ με ποιο τρόπο) ωστόσο όλα δείχνουν πως πλέον δεν υπάρχουν περιθώρια.

Οι δυο ομάδες πάνε στο αγώνισμα γνωρίζοντας πως λίγο αργότερα, στο συμβούλιο του νησιού, θα αποχωρήσει ένας πολύ δυνατός παίκτης. Μπορεί χθες το κλίμα να ήταν τεταμένο (δείτε εδώ την έκρηξη της Ασημίνας), ωστόσο σήμερα τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά. Ο Γιώργος Λιανός κάνει τη δυσάρεστη ανακοίνωση και όλοι μένουν άναυδοι.

Το trailer του Survivor 5 για απόψε (9/6)