Ξέφυγε στο μοντάζ - Το αποκαλυπτικό πλάνο του Survivor 5 που τρέλανε το διαδίκτυο

Και όποιος αντέξει...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξέφυγε στο μοντάζ - Το αποκαλυπτικό πλάνο του Survivor 5 που τρέλανε το διαδίκτυο

Μπορεί το Survivor 5 να πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του, ωστόσο ο σκηνοθέτης του ριάλιτι επιβίωσης φροντίζει σε κάθε επεισόδιο να δίνει στους τηλεθεατές, υπέροχα πλάνα των παικτών. Αυτή τη φορά, τη διαφορά έκανε ένα άκρως αποκαλυπτικό πλάνο της Ασημίνας που μοίρασε πολλά εγκεφαλικά!

Η Ασημίνα ανήκει στις τρεις τελευταίες παίκτριες που έχουν παραμείνει στο παιχνίδι μαζί με την Σταυρούλα και τη Μαίη, μετά και από την αποχώρηση της Βρισηίδα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο (9/6).

Η νεαρή παίκτρια αποτελεί ένα από τα μεγάλα φαβορί της φετινής σεζόν και όχι άδικα αφού από την πρώτη στιγμή έδειξε πόσο δυνατή είναι αγωνιστικά και πόσο μεγάλη σημασία δίνει στην ενότητα της ομάδας.

Τα πλάνα «φωτιά» του Survivor 5

Λίγο μετά το αγώνισμα επάθλου, η Ασημίνα και οι συμπαίκτες της, αποφάσισαν να απολαύσουν τις ομορφιές της παραλίας τους και έτσι ξεκίνησαν τις βουτιές.

Η φωτογραφία του Ματθαιακάκη που "καίει" την Ασημίνα

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη για την Ασημίνα Χατζηανδρέου προχώρησε πριν μερικές ώρες ο πρώην συμπαίκτης της στο Survivor 5, Ανδρέας Ματθαιακάκης, με αφορμή το ξέσπασμά της στο 30/5 επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας άφησε να εννοηθεί πως η νεαρή ποδοσφαιρίστρια είχε ξεκάθαρα επικοινωνία με την Ελλάδα, ενώ μάλιστα πριν λίγο καιρό οι φήμες αλλά και ο ίδιος την ήθελαν να είχε συλληφθεί με τηλέφωνο στον Άγιο Δομίνικο, με την παραγωγή βέβαια να μένει... αμέτοχη.

Μάλιστα, στην φωτογραφία που δημοσίευσε ο Ανδρέας, έκανε λόγο για τις... κωλοτούμπες της Ασημίνας και την απότομη αλλαγή της συμπεριφοράς της.

undefined