Survivor 5: «Σπύρο μου δεν ήρθα εδώ για να χάνω!» - Ο Άρης "δίκασε" με μία φράση τον Μαρτίκα

Το είπε ξεκάθαρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Σπύρο μου δεν ήρθα εδώ για να χάνω!» - Ο Άρης

Νέα εβδομάδα ξεκινά για τους Survivors, και στο επεισόδιο της Δευτέρας 13/6 είναι γεγονός πως θα δούμε τον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, μιας και πλησιάζοντας προς τον μεγάλο τελικό ο καθένας παλεύει για τον εαυτό του. Στο προσκήνιο λοιπόν λίγο πριν τον αγώνα και όσο βρίσκονταν όλοι στην καλύβα, ήρθε η κουβέντα που έκανε ο Σπύρος στον Άρη σχετικά με τις ομάδες, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του Άρη...

Η αντίδραση του Άρη στην πρόταση του Σπύρου

Ο Σπύρος λοιπόν πλησίασε τον Άρη προκειμένου να μπουν σε μία ομάδα μαζί, με σκοπό να κερδίσουν οι αντίπαλοι, μιας και δεν μπορεί να βλέπει άλλο τους συμπαίκτες του να πεινάνε. Τότε ο Άρης, ανέφερε πως δεν έχει έρθει στο παιχνίδι για να χάνει ούτε για να το παίξει ήρωας, ήρθα και επέλεξα μία ομάδα για να μπορώ να κερδίζω, και όπως είπαν στον Σπύρο και όλοι οι υπόλοιποι όταν άκουσαν το συλλογισμό του, το ίδιο θα έκανε ο καθένας...

Δεν ήταν μόνο ο Σοϊλέδης και ο Τάλα! Είχε κινητό και μιλούσε με Ελλάδα και η....

Ο Θανάσης Μπέλλος έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «Open Weekend» και μείναμε άναυδοι με τις αποκαλύψεις που ακούστηκαν στην εκπομπή της Κυριακής 12/6. Ο ηλεκτρολόγος του survivor μίλησε για την άδικη αποχώρησή του, τις βρισιές, τις χεiροδικίες στο παιχνίδι, αλλά και έκανε ακόμα μία αποκάλυψη απαντώντας στις φήμες που θέλουν παίκτες να συνομιλούν κρυφά με τους δικούς τους στην Ελλάδα.

Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε έναν τσακωμό μέσω του instagram με την σύντροφο του Σοιλέδη, Μαριά Αντωνά καθώς ένα σχόλιο που έκανε εκείνος κάτω από ανάρτησή της σχετικά με το φημολογούμενο ειδύλλιο μεταξύ Άρη και Σοφιάνας, πυροδότησε την αντίδρασή της.

Αρχικά μίλησε με παράπονο για την άδικη αποχώρησή του από το παιχνίδι όταν τραυματίστηκε, καθώς θεωρεί ότι με αυτή τη λογική θα έπρεπε να έχουν φύγει και ο Άρης και η Ασημίνα που πέρασαν τραυματισμούς. Ξεκαθαρίζει πως δεν έχει μιλήσει με κανέναν από την παραγωγή και ότι δεν έχει λάβει καμία απάντηση.

Στη συνέχεια έκανε μεγάλες αποκαλύψεις απαντώντας στις φήμες που θέλουν ανθρώπους της παραγωγής να δίνουν φαγητό και κινητά σε συγκεκριμένους παίκτες:

«Αποδείχθηκε ότι πέρα από τον Τάλα και ο Άρης είχε επικοινωνία με την Αντωνά, όπως και η Ναυσικά...Για εμένα οι βρισιές, οι χειροδικίες, το φαγητό αλλά και η κρυφή επικοινωνία θα έπρεπε να είναι λόγοι αποβολής από το παιχνίδι».