Survivor 5: Ο Θανάσης Μπέλλος "κατακεραύνωσε" δημόσια την Μαρία Αντωνά - «Τι θέλει να μας πει η κυρία;»

«Θα χάσουμε τα λογικά μας τελικά με αυτά που ακούμε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Θανάσης Μπέλλος

Οι εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο του Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές καθώς ολοένα και περισσότερες εντάσεις έχουμε δει τις τελευταίες φορές ανάμεσα στους παίκτες μιας και οι ισορροπίες όσο περνάει ο καιρός αντί να φτιάχνουν, έχουν περάσει από 40 κύματα.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Άρη Σοϊλέδη με τους συμπαίκτες από την ομάδα του στον Άγιο Δομίνικο καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν διστάσει να αφήσουν "αιχμές" πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον ίδιο και την Σοφιάννα Αβραμάκη.

Ωστόσο, από την άλλη, η σύντροφός του, Μαρία Αντωνά η οποία τον περιμένει πως και πως μιας και ετοιμάζουν τον γάμο τους (δείτε εδώ πότε θα πραγματοποιηθεί) δεν διστάζει να τον υποστηρίζει τόσο από την πρωινή εκπομπή όσο και από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Έτσι λοιπόν, ο πρώην παίκτης του Survivor, Θανάσης Μπέλλος αποφάσισε να σχολιάσει το όλο γεγονός με μια αρκετά καυστική ανάρτηση στην οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Το είδα και αυτό, ανάρτηση στα social δηλαδή ότι θέλει να μας πει η κυρία Αντωνά ότι της είπανε οι πρώην συμπαίκτες της Σοφιάννα ότι τι και αφήνει υπονοούμενα ότι αν έχει συμβεί κάτι μεταξύ της Σοφιάννας και του Άρη ότι τελικά φταίει η Σοφιάννα. Για να σοβαρευτούμε λιγάκι γιατί θα χάσουμε τα λογικά μας τελικά με αυτά που ακούμε. Έλεος πια.»

Η ανάρτηση του Μπέλλου κατά της Αντωνά για το Survivor 5

Θανάσης Μπέλλος

Η Αντωνά ετοιμάζει βαλίτσες για Δομίνικο και το ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί ένας σάλος με τα όσα δηλώνει ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στις προσωπικές του συνεντεύξεις στο Survivor 5. Ο παίκτης εξακολουθεί και υποστηρίζει πως κάτι τρέχει μεταξύ Σοΐλεδη και Αβραμάκη και πως μόνο αν μπει η Αντωνά στο παιχνίδι θα ''φτιάξει'' η κατάσταση.

Η σύντροφος του παρουσιαστή έδωσε τη δική της απάντηση την Τετάρτη 20/4 μέσα από το Ποιος είναι πρωινιάτικα και μάλιστα αποκάλυψε πως θα τα πουν όλα από κοντά, μιας και ετοιμάζει βαλίτσες για το έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων.

«Θα ετοιμάσω βαλίτσες εγώ για έπαθλο επικοινωνίας συντρόφων. Είναι θέμα χρόνου να παραβρεθώ. Όταν γίνει αυτό εγώ θα βάλω καφέ και θα του τα πω. Αυτό δείχνει μέχρι που μπορεί να φτάσει για τα λεφτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Εγώ λυπάμαι που υπάρχουν τέτοιο άνθρωποι και που προβάλλονται και μπορεί να δημιουργήσουν διάφορες υπόνοιες και θίγουν.

Εγώ έχω δουλέψει στα media και μπορώ να το διαχειριστώ αυτό. Γνωρίζω τι μπορεί να συμβαίνει. Αν ήταν μια άλλη κοπέλα που δεν είχε να κάνει με τον χώρο των media δε ξέρω τι θα μπορούσε να της έχει συμβεί… Δηλαδή έχω μπει σε μια διαδικασία να βάλλομαι από μια κατάσταση, αλλά να μην αφήνω τίποτα να με επηρεάσει».