Survivor 5 trailer 21/6: Η ατάκα στο συμβόλαιο που "πρόδωσε" την αλήθεια για την σχέση Σοϊλέδη - Μαίης

Τα πάνω κάτω λίγο πριν τον τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 trailer 21/6: Η ατάκα στο συμβόλαιο που

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 την ώρα που βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο και την ανάδειξη του νικητή για τις 100.000 ευρώ. Οι κόντρες δεν έχουν τέλος, αντιθέτως τα "αίματα έχουν ανάψει" αφού κανείς δεν θέλει να αποχωρήσει και έτσι προσπαθεί ο ένας να ρίξει λάσπη στον άλλον.

Ο Σπύρος Μαρτίκας ειδικά έχει... δώσει πόνο! Δεν σταματάει να "πετάει" καρφιά προς τον Άρη Σοϊλέδη, την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Μαίη Εμμανουηλίδου. Δεν τους θέλει με τίποτα να συνεχίσουν στο παιχνίδι και κάνει τα πάντα για να βρεθούν στον τάκο και να αποχωρήσουν.

Σήμερα 21/6, θα παρακολουθήσουμε τον Σπύρο να λέει στην κάμερα πως έχει καταλάβει ότι ο κόσμος δεν ψηφίζει αγωνιστικά αλλά βάση χαρακτήρα. "Ποιος τελικά από εμάς αξίζει να καθίσει σε μια από αυτές τις 4 καρέκλες; Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο καλύτερος άνθρωπος που είναι αξιοπρεπής αγωνιστικά", ακούμε να λέει φαρμακοποιός.

Η όλη ένταση του Σπύρου θα συνεχιστεί και στο συμβούλιο του νησιού όπου οι παίκτες θα ψηφίσουν για τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση (δείτε εδώ ποιος είναι ο πρώτος). Εκεί θα κάνει "επίθεση" στην Μαίη και ο Άρης θα την υπερασπιστεί.

"Δεν επιτρέπω στον Σπύρο να μιλάει στην Μαίη έτσι σε καμία περίπτωση", λέει ο Άρης, αποκαλύπτοντας έτσι πόσο πολύ συμπαθεί και αγαπάει την Μαίη. Κάτι που είχε καταλάβει και η Μαρία Αντωνά και είχε κάνει μια ανάρτηση ειδικά για την παίκτρια.

Το 21/6 trailer του Survivor 5