Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας

Θα πάει στο συμβούλιο παρατηρητής

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο παίκτης που κέρδισε την δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας

Στο σημερινό 21/6 επεισόδιο του Survivor 5 είδαμε τους λίγους παίκτες, που έχουν απομείνει στο παιχνίδι να διεκδικούν την ατομική ασυλία με σκοπό να πάει ένας ως παρατηρητής στο συμβούλιο του νησιού.

Με πολύ μεγάλη αγωνιστικότητα, όπως σας το είχαμε πει και εμείς νωρίτερα, για άλλη μια φορά ο Άρης Σοϊλέδης ήταν αυτός, που πήρε τη νίκη, παίρνοντας δικαίως τον τίτλο του άχαστου παίκτη στον Άγιο Δομίνικο.

O παίκτης που κέρδισε τη δεύτερη ασυλία στο Survivor 5

Αυτός κερδίζει την 2η ατομική ασυλία σήμερα 21/6

Μετά την διεκδίκηση της πρώτης ατομικής ασυλίας του Survivor 5 που κέρδισε ο Άρης Σοϊλέδης και βγήκε στην συνέχεια ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, όλοι οι παίκτες θα παίξουν ξανά για την δεύτερη.

Βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και συγκεκριμένα περίπου 2μιση εβδομάδας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Οι παίκτες τα δίνουν όλα για όλα στις ασυλίες για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αυτή την εβδομάδα θα αποχωρήσει ακόμη ένας παίκτης μετά τον Γιώργο Ταλάντσεβ που τον περίμεναν μάλιστα στην... γωνία για να τον κράξουν παίκτες που βρίσκονται αυτή την στιγμή μέσα στο παιχνίδι.

Στο αποψινό αγώνισμα λοιπόν οι παίκτες θα τα δώσουν ξανά όλα για την δεύτερη ατομική ασυλία και σίγουρα θα έχουμε ξεσπάσματα σαν το χθεσινό 20/6 του Άρη Σοϊλέδη μετά από ήττα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα κερδίσει την 2η ατομική ασυλία είναι ο Άρης Σοϊλέδης. Τι και αν αντίπαλοι του του στήνουν σχέδια για να τον διώξουν, δεν μπορούν να τα καταφέρουν.