Τρίτη, 05 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Θα κάνουμε αγκαλιές και φιλιά...» - Η αγκαλιά Σπύρου με Ασημίνα προκάλεσε έντονα σχόλια

Τι να σημαίνει άραγε;

Survivor 5: «Θα κάνουμε αγκαλιές και φιλιά...» - Η αγκαλιά Σπύρου με Ασημίνα προκάλεσε έντονα σχόλια
Survivor 24.06.2022 00:49
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Κατά τη διάρκεια του αποψινού 23/6 επεισοδίου στο Survivor 5, Ασημίνα, Στάθης και Άρης ετοιμάζονταν να απολαύσουν το έπαθλο - αφού τους διάλεξε η νικήτρια- και αφού μάζεψαν τα πράγματά τους, αποχαιρέτησαν τους υπόλοιπους παίκτες. Η Ασημίνα και ο Σπύρος, προς έκπληξη όλων, αγκαλιάστηκαν και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο αυτό ''το γύρισμα της μπιφτέκας''.

Μόλις έφυγαν οι τρεις παίκτες, ο Νίκος και η Σταυρούλα άρχισαν τα τραγούδια και τα σχόλια όλο υπονοούμενα.

«Κλαίω.. Θα κάνουμε αγκαλιές και φιλιά και άλλα κόλπα ερωτικά.. Γελάω απλά...Κατά τα άλλα η Ασημίνα έχει προσέγγιση.. Αχ θέε μου.. Πότε θα βγω.. Μόνο πότε θα πεθάνω δε ξέρω..», σχολίασε ο Νίκος με την Σταυρούλα να τον σιγοντάρει στο τραγούδι της Δεσποινούλας.

Η αγκαλιά Σπύρου - Ασημίνας προκάλεσε τα σχόλια του Νίκου Γιάννη και της Σταυρούλας

Ασημίνα για υποψηφιότητα Σπύρου: «Αυτό ήτανε κουφό»

Στην αρχή του αποψινού επεισοδίου 23/6 του Survivor 5, αφού ακούσαμε τις δηλώσεις της Σταυρούλας, η Ασημίνα με τον Άρη και την Μαίη κάνανε ένα ''πηγαδάκι'' πάλι στις καλύβες και σχολίαζαν τα χθεσινά συμβάντα στο συμβούλιο του νησιού και τους υποψήφιους, που βγήκαν στον τάκο.

«Πέρα από τη Σταυρούλα, βγάλανε και η παρέα του Σπύρου το Σπύρο. Ομολογουμένως δεν το περίμενα γιατί η Σταυρούλα είχε πει πως δε θέλει το Σπύρο αντίπαλο οπότε αυτό ήτανε κουφό», δήλωσε στις κάμερες η Ασημίνα.

Στη συνέχεια και ενώ κουβεντιάζανε με τον Άρη, εκείνος είπε: «Εγώ τους είπα ότι δείχνετε ομάδα χωρίς άποψη» ανώ στις κάμερες ανέφερε: «Η επιλογή του Σπύρου εμένα μου φάνηκε λογική αν και ο Σπύρος παραξενεύτηκε. Πίστευε πως εμείς τον ψηφίσαμε, όπως και τις άλλες φορές. Εγώ του είπα ''Σπύρο μου, μπερδεύεσαι, δε σε βγάλαμε εμείς στον τάκο αλλά η παρέα σου».

«Πλέον όλοι θέλουν να παίξουν στρατηγικά αλλά ενώ εγώ, ο Άρης και η Μαίη συσπειρωθήκαμε και βγάλαμε ένα αποτέλεσμα ενώ η άλλη τετράδα δεν ήταν τετράδα», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαθεύτηκαν πρωί πρωί - Άσχημα νέα για το Survivor 5 μισό μήνα πριν τον μεγάλο τελικό

Survivor 5: «Θα ήθελα να παραμείνω και να κλείσω στόματα» - Οι σπόντες της Σταυρούλας για Άρη και Ασημίνα

Share