Survivor 5: «Δεν έχουμε βίλες με τον Άρη! Έχουμε ένα σπίτι 68 τ.μ» - Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά

«Σκοπός μας αν έρθει ένα παιδί, να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Δεν έχουμε βίλες με τον Άρη! Έχουμε ένα σπίτι 68 τ.μ» - Ξέσπασε η Μαρία Αντωνά

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας 27/6 η Μαρία Αντωνά και φυσικά αναφέρθηκε στον σύντροφό της Άρη Σοϊλέδη και για το πως θα αξιοποιήσουν τα χρήματα από το Survivor αν κερδίσει εκείνος.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη

«Η αλήθεια είναι ότι ακούγεται το όνομα του Άρη για τη συμμετοχή του στο All star Survivor. Αν ο Άρης είναι ο νικητής και φέρει το έπαθλο στο σπίτι, επειδή καταλαβαίνεις ότι το ποδόσφαιρο είναι μέχρι μια συγκεκριμένη ημερομηνία και όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα συγκεκριμένο περιθώριο που παίζουν μπάλα, θεωρώ ότι θα κάνουμε μια δουλίτσα. Νομίζω σε αυτό που θα επικεντρωθούμε είναι να κάνουμε μια δουλειά που μπορεί να μας φέρει έσοδα στο μέλλον.

Με τον Άρη είμαστε πέντε χρόνια μαζί, κάνω τρεις δουλειές και αν είχαμε όλη αυτή την πολυτέλεια δεν θα έμπαινα ως γυναίκα του στη διαδικασία να δουλεύω τόσο πολύ. Δεν έχουμε βίλες. Έχουμε ένα μικρό σπίτι στα Νότια 68τ.μ που ζούμε και μένουμε. Σκοπός μας αν έρθει ένα παιδί, να πάμε σε ένα μεγαλύτερο σπίτι να έχει ακόμη ένα δωμάτιο. Δεν με έχουνε ενημερώσει για να πάω στο Survivor για το έπαθλο. Προετοιμάζω τον γάμο μας», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία έχει κάνει και τατουάζ τον αγαπημένο της.

«20 μέρες έμειναν για να βγει ο Άρης και να...»

Σε μία αποστωμοτική απάντηση μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram προχώρησε η Μαρία Αντωνά το απόγευμα της Τετάρτης 15/6 και ο λόγος ήταν φυσικά τα μηνύματα που λαμβάνει κατά καιρούς. Μέσω ενός βίντεο θέλησε λοιπόν να απαντήσει σε όσους προσπαθούν να αμαυρώσουν το όνομα του Άρη Σοϊλέδη στο Survivor, αλλά και να στείλει ένα μήνυμα ξεκαθαρίζοντας πως όταν γυρίσει θα απαντήσει εκείνος σε όλα.

Είναι γεγονός πως εξαιτίας της συμμετοχής του στο ριάλιτι, η ίδια χωρίς να ευθύνεται ή να φταίει κάπου έχει δεχτεί αρκετές επιθέσεις, και κρατά μία σχετικά ήρεμη για τα όσα έχει ακούσει στάση, και απαντά πάντα με επίπεδο και αρκετά ουδέτερα.

«Μου στέλνετε πολλά μηνύματα και με ρωτάτε γιατί δεν μπαίνω σε μια διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια, σε ύβρεις, σε πράγματα τα οποία λέγονται και γράφονται σε προφίλ, δεξιά και αριστερά. Αλήθεια σας το λέω, πραγματικά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να μπω σε μια τέτοια διαδικασία. Γιατί δεν έχω κάτι τέτοιο μέσα μου.

Ο καθένας εξωτερικεύει στα social media του και τις απόψεις του με βάση αυτό τα οποία έχει μέσα του. Εγώ δεν έχω τέτοια πράγματα μέσα μου. Άλλωστε, 20 μέρες έμειναν για να βγει ο Άρης και να απαντήσει επιτέλους σε πάρα πολλούς εκεί έξω. Να απαντήσει σε σχέση με όλα αυτά τα σχόλια τα οποία έχει δεχτεί για τα πάντα. Σας ευχαριστώ. Μένω στην αγάπη σας και στο γεγονός ότι ο Άρης είναι ο καλύτερος παίκτης αγωνιστικά.

Και ο μόνος λόγος για τον οποίο τονίζω ότι ο Άρης είναι πολύ καλός παίκτης αγωνιστικά. Δεν χρειάστηκε να “χρυσώσει” κανενός το χάπι. Πάντα ήταν ειλικρινής. Έλεγε αυτά τα οποία έπρεπε να πει μπροστά τους, straight, χωρίς να λειτουργήσει υπόγεια.

Ποτέ δεν κοίταξε να χαλάσει κανενός το όνομα, όπως έκαναν πάρα πολλοί παίκτες εκεί μέσα. Οι οποίοι κάθε φορά που έφευγε ένας παίκτης, ήταν να μεταφέρουν πώς μπορούν να χαλάσουν και να αμαυρώσουν κι άλλο την εικόνα του Άρη.

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορώ και εγώ να βγω και να πω δημόσια. Να μοιραστώ μαζί σας χιλιάδες πράγματα που μπορεί και να μην τα γνωρίζετε καν. Αλλά νομίζω ότι δεν χρειάζεται και δεν το έχει ανάγκη ο Άρης. Γιατί ο Άρης βασίζεται στα δικά του πόδια και είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά. Σε ένα project για το οποίο κρίνεσαι για την αγωνιστικότητά σου και για το κομμάτι της επιβίωσης. Αυτά», είπε κλείνοντας.