Survivor 5: «Δε μπορώ να δεχτώ πως..» - Η ένταση μεταξύ Άρη και Σταυρούλας συνεχίζεται

Με αφορμή την ατάκα της Σταυρούλας στο run

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: «Δε μπορώ να δεχτώ πως..» - Η ένταση μεταξύ Άρη και Σταυρούλας συνεχίζεται

Στο σημερινό αγώνισμα 29/6 του Survivor 5, αφού κέρδισε την προτελευταία ασυλία ο Άρης, σχολιάστηκε το σκηνικό και η ένταση μεταξύ Άρη και Σταυρούλας.

«Ο Άρης έχει πει πως είναι εθισμένος με τη νίκη. Είναι τόσο μα τόσο εγωιστής -με την καλή έννοια- που δε πρόκειται να δώσει ένα παιχνίδι ακόμα και στη φίλη του», ξεκίνησε η Ασημίνα δίνοντας πάσα στον Άρη να πει την άποψη του.

«Ήμασταν στο run με τη Σταυρούλα και ρίχνω μία τυχερή βολή και μόλις πάω να μαζέψω τα μπαλάκια, μου λέει η Σταυρούλα '' ε άμα είσαι κ@λος'' και παραξενεύτηκα. Όποτε μιλάω για τη Σταυρούλα την αποθεώνω, έχω μιλήσει μόνο με τα καλύτερα λόγια για εκείνη.

Δε μπορώ να δεχτώ πως μου λένε ότι είμαι τυχερός που έχω πάρει τόσες νίκες αλλά μετά στο πάγκο μου είπε πως το λέει χαριτολογώντας. Να το δεχτώ όταν ηρεμήσουμε, όχι όταν έχουμε 300 παλμούς», είπε ο Άρης

«Έτσι αποκαλώ και τον εαυτό μου αν ρίξω τόσο καλή βολή. Οκ, καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην άρεσε στον Άρη... ίσως είχε και νεύρα από πριν», σχολίασε η Σταυρούλα.

Άρης και Σταυρούλα σχολιάζουν το σκηνικό στο Survivor 5

Τα ''καρφιά'' της Σταυρούλας

Στο αποψινό επεισόδιο 29/6 του Survivor 5, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γιάννη, παρακολουθήσαμε μόνο την Σταυρούλα και το Στάθη να στεναχωριούνται και να λένε πως δεν έπρεπε να φύγει ο παίκτης. Μάλιστα, η Σταυρούλα δεν παρέλειψε να κατακεραυνώσει για άλλη μία φορά την Ασημίνα, τον Άρη και τη Μαίη.

«Έμειναν άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά δεν άξιζαν. Βλέπω ότι το κακό νικάει το καλό. Μένουν άνθρωποι που κάνουν ψεύτικες φιλίες γιατί τους συμφέρει και για να μείνουν στο παιχνίδι, που το 'χουν άχτι όλοι τους και φεύγουν άνθρωποι με ήθος και αξιοπρέπεια. Αυτά βλέπω και ξενερώνω.

Δε μπορώ να κάθομαι στον ίδιο χώρο. Δε μπορώ ούτε να συνυπάρχω. Με το που ανακοινώθηκε το όνομα του Νίκου Γιάννη, Ασημίνα, Άρης και Μαίη δεν κράτησαν καθόλου τα προσχήματα. Πανηγύριζαν κατευθείαν ''πάμε κατευθειαν Γαλάτσι'', κανένας σεβασμός», δήλωσε η Σταυρούλα.