Survivor 5: «Τι κλαις μωρέ μπέμπα και εσύ;!» - Η Ασημίνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στον πάγκο

Οριακά δεν κατέρρευσε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Τι κλαις μωρέ μπέμπα και εσύ;!» - Η Ασημίνα δεν άντεξε και ξέσπασε σε λυγμούς στον πάγκο

Οι παίκτες μετά από τόσους μήνες κακουχιών και προσπάθειας επιβίωσης, έχουν εξαντληθεί και ψυχικά και σωματικά, και ξεσπούν μιας και πλέον δεν μπορούν να αντέξουν άλλο μέχρι να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Αυτό έγινε και με την Ασημίνα, η οποία δεν άντεξε στο αγώνισμα της Κυριακής 3/7 (δείτε εδώ ποιος αποχωρεί απόψε) και έβαλε τα κλάματα καθώς είχε φρικτούς πόνους στα πόδια της...

Ξέσπασε σε λυγμούς η Ασημίνα

Η παίκτρια αφού τελείωσε η σειρά της στο αγώνισμα κάθισε στον πάγκο όπου και έβαλε τα κλάματα καθώς όπως ανέφερε υπέφερε από πόνους στα πόδια και τότε ο Άρης χαριτολογώντας για να της φτιάξει το κέφι άρχισε να την πειράζει...

Δύσκολα τα πράγματα! Βγαίνει στον τάκο λίγο πριν τον τελικό

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, καθώς είχαμε μια τεράστια ανατροπή. Στον ημιτελικό θα πάνε 3 παίκτες και όχι 4 όπως γινόταν μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, πριν φύγουν από Άγιο Δομίνικο οι 4 παίκτες θα αγωνιστούν για την διεκδίκηση 2 ασυλιών.

Ήδη γνωρίζουμε ποιος θα πάρει την πρώτη και θα πάει κατευθείαν ημιτελικό. και θα σας αποκαλύψουμε τώρα ποιος θα βγει πρώτο υποψήφιος προς αποχώρηση, λίγο πριν καταφέρει να πιεί νερό από την πηγή.

Μπορεί σήμερα να το διασκεδάσουν ορισμένη με το έπαθλο (δείτε εδώ ποιος θα το κερδίσει), ωστόσο, αύριο Δευτέρα 4/7 δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε αυτή η "βόμβα".

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο Youweekly.gr, ο παίκτης που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Τώρα μένει να δούμε ποιος θα βγει στον τάκο μαζί της.

Survivor 5 spoiler