Survivor 5 -τελικός: Με φόρεμα που κόβει την ανάσα και κοτσίδα κάτω από την μέση - Χαμός με την εμφάνιση της Βρισηίδας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 -τελικός: Με φόρεμα που κόβει την ανάσα και κοτσίδα κάτω από την μέση - Χαμός με την εμφάνιση της Βρισηίδας

Η βραδιά του μεγάλου τελικού του Survivor 5 είναι γεγονός και όλοι έχουν συγκεντρωθεί στο Γαλάτσι για να απολαύσουν τους δύο φιναλίστ και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η παραγωγή. Οι περισσότεροι παίκτες πέρασαν μπροστά από την κάμερα του youweekly.gr και μία από τις προσωπικότητες που απαθανάτισε είναι και η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το γνωστό μοντέλο επέλεξε να φορέσει μία μακριά μαύρη τουαλέτα, η οποία είναι στράπλες και έχει σκίσιμο στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά και ένα ακόμη μεγαλύτερο στο πόδι που έφτανε πολύ ψηλά. Η εμφάνιση αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ωστόσο θα έλεγε κανείς πως θυμίζει το χθεσινό (5/7) look της αγαπημένης του Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρας Παναγιώταρου.

Πέρα όμως από το φόρεμα, τράβηξε τα βλέμματα πάνω της και με το χτένισμά της, διότι δεν έκανε μία απλή κοτσίδα, αλλά δημιούργησε μία πολύ μακριά πλεξούδα που φτάνει κάτω από τη μέση. Δίπλα της είναι και ο σύντροφός της Σπύρος Μαρτίκας.

Η εμφάνιση της Βρισηίδας Ανδριώτου στον τελικό του Survivor 5

Στον τελικό του Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου

Η Βρισηίδα Ανδριώτου στον τελικό του Survivor 5

Βρισηίδα Ανδριώτου

Ανδριώτου - Μαρτίκας

Tην πήγε να της δείξει την περιουσία στο Κερατσίνι ο Μαρτίκας

Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει υπάρχει καμία αμφιβολία για τον αν είναι ζευγάρι, καθώς οι κοινές τους εμφανίσεις παίρνουν και δίνουν και δημόσιες εκδηλώσεις είναι συνεχείς, με πιο πρόσφατη τα φιλιά στο στόμα στον ημιτελικό του survivor 5.

Στην Αθήνα λοιπόν, βρίσκεται ξανά η Βρισηίδα και πολύ πιθανόν να μένει στο σπίτι του καλού της, μιας και την Τετάρτη 6/7 εθεάθησαν μαζί πρωί πρωί από τον φωτογραφικό φακό να περπατάνε στο Κερατσίνι. Εκεί είναι γνωστό πως μένει ο επιχειρηματίας και μάλιστα διατηρεί τα φαρμακεία, όπου και πήρε το κορίτσι του να τα δει από κοντά.

Μαρτίκας - Βρισηίδα