Survivor 5: «Ξυπνάει το πρωί και είναι...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας ''λιώνει'' για τα μάτια της Βρισηίδας

Τα πάνε πολύ καλά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ξυπνάει το πρωί και είναι...» - Ο Σπύρος Μαρτίκας ''λιώνει'' για τα μάτια της Βρισηίδας

Ο Σπύρος Μαρτίκας βρέθηκε καλεσμένος την Παρασκευή 8/7 στο Super Κατερίνα σχολιάζονται με το πάνελ πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρώην παίκτης survivor 5, όπως ήταν αναμενόμενο δε γινόταν να μην σχολιάσει τη σχέση, που έχει ξεκινήσει με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι λίγο καιρό μαζί αλλά από ότι φαίνεται τόσο από τις κοινές τους εξόδους όσο και από τις δηλώσεις, που κάνουν θα έχουν μέλλον μαζί. Μάλιστα δε μπόρεσε να μην αναφερθεί στο πόσο πολύ του αρέσει το κορίτσι και εξωτερικά, ενώ λίγο μετά δεν άφησε παραπονεμένη την Κατερίνα, κάνοντας της ένα κοπλιμέντο.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα για την Βρισηίδα Ανδριώτου

«Άβαφη ξυπνάει το πρωί η Βρισηίδα και είναι ό,τι πιο όμορφο έχω δει στην ζωή μου, στην καλύβα δηλαδή να ξυπνάει και να σηκώνομαι να δω τη Βρισηίδα να μου φτιάξει η ημέρα μου».

Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται Μαρτίκας και Βρισηίδα στον ημιτελικό του Survivor 5

Πολλά έχουμε δει στον αποψινό 5/7 ημιτελικό του Survivor 5 και μέσα σε όλα αυτά και τα τρυφερά τετ α τετ μεταξύ Σπύρου και Βρισηίδας, οι οποίοι φαίνεται πως ζουν τον απόλυτο έρωτα.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Ευρυδίκη σχολίαζε συνεχώς πως το ζευγάρι δεν σταμάτησε να φιλιέται, με την ίδια μάλιστα να λέει στην Βρισηίδα και στον Σπύρο να φιληθούν και on camera προκειμένου να αποδείξουν ότι αυτό που έχουν μεταξύ τους είναι αληθινό μιας και πολλοί αναρωτιούνται!

Τότε φυσικά η Βρισηίδα δεν έχασε ευκαιρία και "άρπαξε" τον Σπύρο και του έδωσε ένα τρυφερό φιλί, ενώ πολλά ακούγονται μάλιστα και για το αν είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.