LIDL: Ουρές απ'έξω! Έχει ζυμαρικά σε τιμή σοκ

Πότε λήγει η προσφορά;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
LIDL: Ουρές απ'έξω! Έχει ζυμαρικά σε τιμή σοκ

Μια απίστευτη προσφορά τρέχει στα καταστήματα LIDL από τις 4/5 και μόνο για λίγες ημέρες ακόμα με τα ζυμαρικά να πρωταγωνιστούν και να έχουν δημιουργήσει ουρές απ'έξω αφού μπορείς πλέον κάποιος να τα βρεις σε τιμή σοκ.

Τα ζυμαρικά και συγκεκριμένα τα μακαρόνια είναι το αγαπημένο φαγητό μικρών και μεγάλων! Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε υπέροχες συνταγές για όλη την οικογένεια κι επειδή εδώ στην Ελλάδα τους έχουμε αρκετά μεγάλη αδυναμία τα καταστήματα LIDL τα έχουν βάλει σε συγκλονιστική προσφορά.

Και μιας και αναφερόμαστε σε προσφορές, να υπενθυμίσουμε πως στα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος αυτή τη στιγμή αλλά για λίγες μόνο ημέρες έχουν προσφορές "βόμβα"! Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ!

Η προσφορά των LIDL στα ζυμαρικά

Συγκεκριμένα μπορείς να βρεις τα ζυμαρικά Combino, που είναι ελληνικής παραγωγής στην απίστευτη τιμή των 0,89 ευρώ αυτή τη στιγμή σε όλα τα καταστήματα LIDL.

LIDL προσφορά σε ζυμαρικά

Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό στα σούπερ μάρκετ είναι απαραίτητο να τηρείται η απόσταση 2 μέτρων αλλά και η χρήση μάσκας! Προαιρετική είναι η χρήση γαντιών. Επίσης, συνίσταται η πληρωμή με κάρτα καθώς τα χαρτονομίσματα έχει αποδειχθεί πως είναι μια από τις κύριες πηγές μόλυνσης μικροβίων του κορωνοϊού.

TAGS