ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο το θέλουν όλες στο σαλόνι τους! Αγόρασε το μόνο με 6.99 ευρώ!

Θα κάνει την ζωή σου πιο... όμορφη!

ΙΚΕΑ: Αυτό το αντικείμενο το θέλουν όλες στο σαλόνι τους! Αγόρασε το μόνο με 6.99 ευρώ!

Αυτό το αντικείμενο από τα καταστήματα των ΙΚΕΑ το θέλουν όλες στο σαλόνι τους! Αγόρασε το τώρα κι εσύ μόνο με 6.99 ευρώ!

Τα καταστήματα των ΙΚΕΑ έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας και ευτυχώς δηλαδή γιατί έχει κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη και όμορφη!

Αυτήν την φορά μιλάμε για το απόλυτο αντικείμενο που πρέπει να έχει το σπίτι μιας γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της! Φυσικά αναφερόμαστε σε μια γλάστρα με λουλούδια!

ΙΚΕΑ: Αυτό είναι το αντικείμενο που θα αλλάξει για πάντα το σαλόνι σου! Αγόρασε το μόνο με 14.99 ευρώ!

Τα λουλούδια και γενικά τα φυτά προσδίδουν μια πιο όμορφη νότα σε όποιον χώρο του σπιτιού μας και αν τα έχουμε! Τα φυτά όμως θέλουν μεγάλη περιποίηση και φροντίδα για αυτό και πολλοί δεν τολμούν!

Έτσι, το ΙΚΕΑ έχει το κατάλληλο αντικείμενο για εσένα! Είναι ένα τεχνητό φυτό σε γλάστρα εσωτερικού, αλλά και εξωτερικού χώρου και είναι Nεραγκούλα.

Κοστίζει μόνο 6.99 ευρώ και αξίζει να επενδύσει σε ένα τέτοιο αντικείμενο, αφού θα δώσει κατευθείαν άλλο ύφος στο σαλόνι σου ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο επιθυμείς εσύ να το έχεις!

ΙΚΕΑ γλάστρα φυτό IKEA

IKEA: Αυτό το «μαύρο» αντικείμενο έχει τώρα 100 ευρώ κάτω! Η νέα τιμή έχει «τσακίσει» τα ταμία!

Αυτό το «μαύρο» αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ έχει τώρα 100 ευρώ κάτω! Η νέα τιμή έχει «τσακίσει» τα ταμία και κοντεύουν να εξαντληθούν όλα!

Αν βρίσκεστε σε φάση ανανέωσης για το σπίτι σας, τα ΙΚΕΑ λόγω black Friday έχουν κάνει μια τρελή έκπτωση! Το αντικείμενο για το οποίο μιλάμε, κοστίζει πλέον 100 ευρώ κάτω και έχουν μείνει περιορισμένα τεμάχια...

Ο λόγος για έναν διθέσιο καναπέ και σεζλόνγκ μαζί που προκαλεί φρενίτιδα και βγαίνει σε μαύρο χρώμα. Δεν λερώνεται και αν δεν τον πάρετε τώρα, ξεκάθαρα θα το μετανιώσετε! Μάλιστα, είναι σε έκπτωση και κάνει από 699, 599 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Έχει 4 μέρες Black Friday! Αυτό είναι όλο το φυλλάδιο με τα προϊόντα σε έκπτωση!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

IKEA καναπές νέα τιμή

ΙΚΕΑ: Το μπάνιο σου δεν θα είναι το ίδιο με αυτό το αντικείμενο! Πάρ'το με 7,99 και κάνε «χαμό»!

Το μπάνιο σου δεν θα είναι το ίδιο με αυτό το αντικείμενο από τα ΙΚΕΑ! Πάρ'το με 7,99 και κάνε «χαμό» εύκολα και χωρίς πολλά λεφτά!

Τα καταστήματα ΙΚΕΑ έκαναν το θαύμα τους πάλι και έβγαλαν σε προσφορά αυτό το αντικείμενο έπος! Πρέπει οπωσδήποτε να το πάρεις για το μπάνιο σου και θυμήσου μας!

Εξάλλου είναι απαραίτητο και μαγνητίζει τα βλέμματα. Το μπλε από μόνο του είναι ένα φωτεινό χρώμα και ειδικά σε πετσέτες αποτελεί το must! Η εν λόγω πετσέτα κοστίζει μόλις 7,99 και έχουν μείνει λίγα τεμάχια... Εμείς πάντως, ενημερώσαμε! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

ΙΚΕΑ: Η πολυθρόνα των ονείρων μας -30% προσφορά! Πωλείται σε τιμή - ποίημα!

ΙΚΕΑ πετσέτα μπάνιο

Βρείτε το εδώ