Οι κατσαρίδες είναι παντού στο σπίτι σας; Βάλτε μαγειρική σόδα με άχνη και πείτε αντίο!

To μείγμα που θα τις διώξει μια για πάντα!

Οι κατσαρίδες είναι παντού στο σπίτι σας; Βάλτε μαγειρική σόδα με άχνη και πείτε αντίο!

Αν οι κατσαρίδες είναι παντού στο σπίτι σας... Βάλτε μαγειρική σόδα με άχνη και πείτε αντίο! Με αυτό το μείγμα δεν θα σκάτε άλλο!

Πέρα από δυνατό καθαριστικό, απωθεί αποτελεσματικά τις κατσαρίδες. Φτιάξτε, λοιπόν, το δικό σας σπιτικό εντομοκτόνο, ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη.

Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε φύλλα μαρουλιού και τοποθετήστε τα σε όλα τα πιθανά σημεία επιδρομών. Αν και αυτές οι δύο ουσίες είναι θανατηφόρες για τις κατσαρίδες, η μικρή Τερέζα και οι φίλες της δύσκολα αντιστέκονται σε αυτή τη μοιραία λιχουδιά.

Μετά χαλαρώστε στο καθαρό σας σπίτι και κάντε και ένα ποδόλουτρο με σόδα! Ιδού πως!

Έχεις πρόβλημα στα νεφρά; Βάλε μαγειρική σόδα και λεμόνι και δες τα "μαγικά" αποτελέσματα!

Έχεις πρόβλημα στα νεφρά και δεν ξέρεις πως να το λύσεις άμεσα; Βάλε μαγειρική σόδα και λεμόνι και δες τα "μαγικά" αποτελέσματα, που θα σε γλυτώσουν από τους γιατρούς!

Αν είσαι και εσύ από τους ανθρώπους που πάσχουν από τα νεφρά ή αντιμετωπίζουν προβλήματα του ουροποιητικού συστήματος, ή πέτρες, σου έχουμε την λύση!

Πιες ένα ποτήρι νερό με μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα και λίγες σταγόνες χυμό λεμονιού, έπειτα από το γεύμα σου, και θα δεις αποτελέσματα, καθώς αυτή η θεραπεία θα αυξήσει το pH του σώματός σας. Με αυτόν τον τρόπο, η λειτουργία των νεφρών βελτιώνεται, και φιλτράρουν πιο σωστά το αίμα, αφήνοντας λιγότερες ακαθαρσίες στην ουροδόχο κύστη.

Δείτε και τι θα συμβεί αν την συνδυάσετε με αιθέρια έλαια!

Απίστευτο: Συνδυάστε μαγειρική σόδα με αιθέρια έλαια! Αυτό που θα συμβεί στο σπίτι σας δεν θα το πιστεύετε!

Απίστευτο! Δεν θα πιστεύετε τι θα συμβεί στο σπίτι σας, εάν συνδυάσετε λίγο μαγειρική σόδα με αιθέρια έλαια.

Θα έχετε γρήγορα και χωρίς κόστος ένα αποσμητικό χώρου που θα λατρέψουν όλοι.

Το χειροποίητο αρωματικό χώρου είναι μια εύκολη και φτηνή ιδέα. Τα υλικά είναι απλά και μπορείτε να επιλέξετε το άρωμα της αρεσκείας σας.

Ακόμα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή αρωμάτων ανάλογα με την εποχή και τη διάθεση. Η προετοιμασία είναι απλή!

Απλά αναμείξτε 3 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα σε σκόνη με λίγες σταγόνες από τα αγαπημένα σας αιθέρια έλαια.

Επιλέξτε ένα όμορφο γυάλινο δοχείο και βάλτε μέσα την αρωματική σκόνη. Τοποθετήστε το δοχείο σε ένα ηλιόλουστο σημείο του σπιτιού σας και αφήστε τα όμορφα αρώματα των αιθέριων ελαίων να σας ταξιδέψουν.

Πειραματιστείτε με διαφορετικά αιθέρια έλαια κάθε 2-3 εβδομάδες που θα χρειαστεί να ανανεώσετε το μείγμα.

Η λεβάντα σε συνδυασμό με το λεμόνι είναι ιδανικό άρωμα για τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ η κανέλα συνδυασμένη με έλαια φρούτων θα σας αρωματίσει ευχάριστα το χώρο κατά τους χειμερινούς μήνες.

Υπάρχουν ατέλειωτοι μοσχομυριστοί συνδυασμοί, είναι στο χέρι σας να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει. Πειραματιστείτε με διαφορετικά αιθέρια έλαια κάθε 2-3 εβδομάδες που θα χρειαστεί να ανανεώσετε το μείγμα.

Σου βρήκαμε επίσης το τέλειο tip για τα μαλλιά σου, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις λίγη μαγειρική σόδα και θα δεις θαύματα!