ΙΚΕΑ: Έχει "σπάσει" ρεκόρ σε πωλήσεις αυτός ο μαύρος διθέσιος καναπές! Θα τον θες κι εσύ στο σαλόνι σου όταν τον δεις!

Μοναδικό κομμάτι!

ΙΚΕΑ: Έχει

Θες να κάνεις μια αλλαγή στο σαλόνι του σπιτιού σου; Αρχικά στα καταστήματα ΙΚΕΑ θα βρεις την λύση και κατά δεύτερον αν δεις αυτό τον μαύρο διθέσιο καναπέ θα πάθεις την πλάκα σου! Έχει "σπάσει" ρεκόρ σε πωλήσεις!

Ποιος από εσάς δεν μπαίνει σπίτι του και δεν ξαπλώνει κατευθείαν στον καναπέ του μετά από μια πολύ κουραστική ημέρα; Ποιος από εσάς δεν καλεί κόσμο σπίτι να κάτσουν και να συζητήσουν στον καναπέ; Ο καναπές είναι το νούμερα ένα πράγμα στο σαλόνι που πρέπει να δώσεις βάση!

Για τον λόγο αυτό η ομάδα του Youweekly.gr σου προτείνει έναν από τους πιο άνετους, πιο όμορφους και πιο οικονομικούς που μπορείς να βρεις στην αγορά!

Κοστίζει μόνο 189,00 ευρώ!

KLIPPAN

ΙΚΕΑ

Κι αν σκέφτεσαι τώρα που έκανες την αρχή να αλλάξεις και κάτι από το μπάνιο του σπιτιού σου, που επίσης πρέπει να είναι πάντα προσεγμένο, σου βρήκαμε αυτές τις παιχνιδιάρικες κουρτίνες που θα δώσουν άλλον αέρα και είναι trend στις πωλήσεις των καταστημάτων ΙΚΕΑ.

Ξεπουλάει στα ΙΚΕΑ αυτός ο καναπές για το σπίτι! Έχει από κάτω αποθηκευτικό χώρο!

Έχει από κάτω αποθηκευτικό χώρο αυτός ο καναπές για το σπίτι που ξεπουλάει σαν τρελός στα καταστήματα ΙΚΕΑ! Κοστίζει ούτε 600 ευρώ!

Θες να κάνεις μια ανανέωση στην ζωή σου; Θες να αλλάξεις διακόσμηση στο σπίτι του; Η ομάδα του Youweekly.gr σου βρήκε έναν υπέροχο καναπέ που είναι μάλιστα και σε χρώμα μαύρο για να ταιριάζει με όλες τις αποχρώσεις του χώρου σου!

Κοστίζει ακριβώς 549,00 ευρώ!

καναπές IKEA

Επίσης, σου βρήκαμε κι έναν ακόμα απίστευτο καναπέ που είναι στο χρώμα της φωτιάς!