ΙΚΕΑ: Έχει συλλεκτική σειρά κι αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που κάνουν θραύση! Για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου!

Κοστίζουν λιγότερο από 30 ευρώ!

ΙΚΕΑ: Έχει συλλεκτική σειρά κι αυτά είναι τα 6 αντικείμενα που κάνουν θραύση! Για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου!

Για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου, είτε αυτό είναι σαλόνι, είτε κουζίνα, είτε μπάνιο, είτε κρεβατοκάμαρα αυτά τα 6 αντικείμενα από τη συλλεκτική σειρά που έχουν τα καταστήματα ΙΚΕΑ ταιριάζουν απόλυτα και κάνουν θραύση! Επίσης, να σου πούμε πως είναι οικονομικά αφού το καθένα κοστίζει σίγουρα κάτω από 30 ευρώ!

Η ΙΚΕΑ γνωρίζοντας την ανάγκη πολλών αυτήν την εποχή να φρεσκάρουν το χώρο τους, λανσάρει μια ολοκαίνουργια συλλεκτική σειρά. Το όνομα αυτής VARMER.

Θα λατρέψεις κάθε αντικείμενο από την παρακάτω λίστα αφού είναι και σε ουδέτερες αποχρώσεις αλλά και σε μίνιλα ύφος.

Αυτή είναι η λίστα των 6 αντικειμένων από την συλλεκτική σειρά των καταστημάτων ΙΚΕΑ

VARMER

κούπα, 2 τεμ.

ΙΚΕΑ συλλεκτική σειρά

VARMER

κηροπήγιο/βάση για κερί ρεσό

ΙΚΕΑ αντικείμενα για το σπίτι

VARMER

πουφ

ΙΚΕΑ πουφ σαλόνι

VARMER

πολυθρόνα

ΙΚΕΑ καρέκλα πολυθρόνα

VARMER

κηροπήγιο τοίχου

ΙΚΕΑ αντικείμενα για τον τοίχο

VARMER

χαλί, χαμηλή πλέξη

ΙΚΕΑ χαλιά


Και μιας και αναφερθήκαμε για χαλιά, λόγω χειμώνα σου βρήκαμε ακόμα δυο που είναι πολύ οικονομικά και θα αλλάξουν όλο το σαλόνι σου!

Διακοσμήτρια στην ΙΚΕΑ αποκαλύπτει 5 μυστικά που θα μεταμορφώσουν κάθε δωμάτιο του το σπίτι σου

Oι φωτογραφίσεις εσωτερικών χώρων της ΙΚΕΑ αποτελούν μια δεξαμενή ιδεών για τους λάτρεις της διακόσμησης: πίσω από αυτές κρύβονται τρικ που μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο μας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μπει σε διαδικασία να παρατηρήσουμε προσεκτικά τις φωτογραφίες ώστε να αντλήσουμε ιδέες για την διακόσμηση του σπιτιού μας σε κάθε εποχή. Μια διακοσμήτρια που έχει συνεργαστεί με την ΙΚΕΑ για τις προϊοντικές φωτογραφίσεις της, μοιράζεται μυστικά που εξασφαλίζουν ηρεμία και ισορροπία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού.

Η interior stylist μιλά για τις χρωματικές επιλογές που δημιουργούν cozy ατμόσφαιρα, για τα έπιπλα και τα υλικά που κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και πιο φιλόξενος.

H IKEA, με τις μίνιμαλ διακοσμητικές προτάσεις της, έχει τον τρόπο να δημιουργεί χώρους με αρμονία.

1) Αρμονία- Ισορροπία (Απαραίτητη προϋπόθεση: Η απουσία περιττών διακοσμητικών και ακαταστασίας): Οπως αναφέρει η Pella Hedeby στη συνέντευξή της, η επίτευξη ισορροπίας και αρμονίας είναι η προτεραιότητά της όταν διακοσμεί ένα σπίτι. Δεν χρειάζεται πολλά έπιπλα για να είναι λειτουργικό. Τα απολύτως βασικά. Αποφύγετε την φασαρία που προκύπτει μέσα από τα πολλά διακοσμητικά και την ακαταστασία. Αν δεν απαλλάξετε τον χώρο από το θόρυβο των αντικειμένων, δεν θα είναι ποτέ ισορροπημένος.

2) Φυσικό φως- Καλός φωτισμός- Relaxing ατμόσφαιρα: Φως. Η προϋπόθεση για να είναι ο χώρος ζωντανός και χαλαρωτικός. Το φυσικό φως αλλάζει την όψη του σπιτιού. Κάνει τον χώρο να δείχνει πιο ευχάριστος, πιο τακτοποιημένος, πιο χαλαρωτικός. Ενα καλό φωτιστικό ενισχυεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

3) Τα τετραγωνικά δεν έχουν τόση σημασία όση έχουν τα χρώματα που επιλέγονται για κάθε δωμάτιο: Κάθε χρώμα δίνει διαφορετικό χαρακτήρα σε κάθε δωμάτιο. Τα σκούρα χρώματα μπορούν να δημιουργήσουν χαλαρωτική ατμόσφαιρα στην κρεβατοκάμαρα, ενώ τα πιο φωτεινά (σσ. γήινα) κάνουν τον χώρο να δείχνει μεγαλύτερος.

4) Ο συνδυασμός διαφορετικών υφών και η παρουσία φυσικών υλικών δημιουργούν cozy ατμόσφαιρα: Η ΙΚΕΑ έχει αγκαλιάσει τα φυσικά υλικά: φέρνουν το άγγιγμα της φύσης στον χώρο, κάνοντάς τον πιο χαλαρωτικό. Tο sheepskin, το λινό, το ξύλο, το ρατάν, το bamboo και η ψάθα μπορούν να μεταμορφώσουν τον χώρο.

5) Τα τοπ χρώματα για χαλαρωτική ατμόσφαιρα: Σύμφωνα με την interior stylist, το λευκό, το γκρι, το πολύ απαλό μπλε και πράσινο και οι τόνοι του καφέ δημιουργούν έναν ισορροπημένο αποτέλεσμα (και κάνουν μια πολύ ενδιαφέρουσα αντίθεση με το μαύρο). Η διακοσμήτρια αποφεύγει τα πολύ ζωηρά χρώματα (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο) από άποψη.