20 ευρώ κάτω αυτή η στιλάτη βιβλιοθήκη από τα IKEA

Δεν πρέπει να τη χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
20 ευρώ κάτω αυτή η στιλάτη βιβλιοθήκη από τα IKEA

Πρέπει να μπεις αυτή τη στιγμή στο online store του IKEA και να κάνεις δική σου την πιο στιλάτη βιβλιοθήκη που βρήκαμε, η οποία όχι μόνο είναι σε έκπτωση, αλλά θα δώσει άλλο αέρα στο χώρο σου με το ανατρεπτικό της χρώμα.

Τώρα που περνάς τις περισσότερες ώρες σου στο σπίτι, είναι μια καλή ευκαιρία να βρεις νέα έπιπλα για το χώρο σου και να του δώσεις μια νέα πνοή, μιας και αντικειμενικά τώρα έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με τη διακόσμησή του.

To IKEA έχει και πάλι τη λύση και μάλιστα στην πιο προνομιακή τιμή, αφού έχει βάλει προσφορές σχεδόν σε όλα τα προϊόντα του. Μεταξύ αυτών και η βιβλιοθήκη που σου βρήκαμε, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται 20 ευρώ κάτω.

Μιας και θα μπεις στo online store του IKEA, ρίξε μια ματιά στην πολυθρόνα που θα αλλάξει όλο το σαλόνι σου!

Το ανατρεπτικό της χρώμα είναι αυτό που την κάνει ξεχωριστή και γι΄αυτό πρέπει να δοκιμάσεις να τη βάλεις στο σπίτι σου, ειδικά αν θες να δώσεις μία πιο μοντέρνα νότα στο χώρο σου και να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και βαρετά υλικά.

Το κίτρινο χρώμα της θα σε ταξιδέψει και θα φωτίσει το χώρο, ενώ ταιριάζει τέλεια και σε παιδικό δωμάτιο, σε περίπτωση που χρειάζεσαι χώρο για να βάλεις τα βιβλία και τις σημειώσεις των παιδιών σου.

Έτσι θα τη βρεις στο online store του IKEA, από 69,99€, μόλις 49,99€! Μην τη χάσεις.

ikea βιβλιοθήκη

Μαζί με τη βιβλιοθήκη πρέπει να κάνεις δικό σου και αυτό το ξύλινο γραφείο από τα IKEA

Αν πάλι θες να συνδυάσεις την παραπάνω βιβλιοθήκη με ένα πιο "ήσυχο" κομμάτι, τότε πρέπει απλά να δοκιμάσεις μία σίγουρη λύση.

Ένα ξύλινο γραφείο αποτελεί πάντα ένα όμορφο έπιπλο για το σπίτι και μπορείς άνετα να το εντάξεις στον μοντέρνο χώρο σου, με τα κατάλληλα διακοσμητικά.

Κοστίζει 39,99 και θα το βρεις εδώ

TAGS