Σιδερένιοι καθρέφτες από τα ΙΚΕΑ σε σούπερ τιμές

Ανανεώστε τον χώρο σας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σιδερένιοι καθρέφτες από τα ΙΚΕΑ σε σούπερ τιμές

Σας έχουμε σιδερένιους καθρέφτες από τα ΙΚΕΑ σε πραγματικά σούπερ τιμές! Θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας; Ορίστε λοιπόν μερικές όμορφες ιδέες για να το κάνετε.

Τα ΙΚΕΑ έχουν μια μοναδική συλλογή από καθρέφτες και εμείς σας βρήκαμε πανέμορφες επιλογές, που θα ταιριάζουν γάντι σε διάφορους χώρους του σπιτιού σας. Μάλιστα σας βρήκαμε αυτούς που είναι σε σούπερ τιμές με την μια από τις επιλογές να μην κοστίζει καν 20 ευρώ!

Να πούμε βέβαια ότι οι επιλογές μας είναι σε τρεις διαφορετικές τιμές, με τον ένα να κοστίζει 14,99, τον δεύτερο 19,99 και τον τρίτο 49,99. Φυσικά ο τελευταίος είναι και μεγαλύτερος αλλά και... τριπλός, οπότε η τιμή πάει και αναλογικά με το μέγεθος.

Ωστόσο τα γνωστά πολυκαταστήματα έχουν μια μεγάλη συλλογή, για εσάς, οπότε μπορείτε να διαλέξετε αυτό το κομμάτι που θα ταιριάξει πραγματικά στον χώρο σας.

Οι σιδερένιοι καθρέφτες από τα ΙΚΕΑ

KARMSUND καθρέπτης

002.949.79

€ 14,99

ΙΚΕΑ καθρέφτης

Μπορείτε να τον βρείτε απευθείας εδώ

Οι διαστάσεις του είναι οι εξής:

  • Πλάτος: 27 cm
  • Ύψος: 43 cm

EKNEκαθρέπτης

501.931.38

€ 19,99

σιδερένιοςκαθρέφτης ΙΚΕΑ

Μπορείτε να τον βρείτε απευθείας εδώ

Οι διαστάσεις του είναι οι εξής:

  • Πλάτος: 50 cm
  • Ύψος: 60 cm
  • Διάμετρος: 50 cm

KARMSUND επιτραπέζιος καθρέπτης

202.949.83

€ 49,99

τριπλός καθρέφτης από ΙΚΕΑ

Μπορείτε να τον βρείτε απευθείας εδώ

Οι διαστάσεις του είναι οι εξής:

  • Πλάτος: 80 cm
  • Ύψος: 74 cm

Να πούμε ότι οι καθρέφτες είναι μια πολύ όμορφη λύση να ανανεώσουμε τον χώρο μας, καθώς πέρα από την χρησιμότητά τους φυσικά δίνουν και μια εντυπωσιακή διακόσμηση στο σπίτι μας.

Βέβαια τα ΙΚΕΑ έχουν πολλά ακόμα όμορφα πράγματα, τα οποία είναι σε εξαιρετικές τιμές. Μάλιστα σας έχουμε βρει και μια βιβλιοθήκη που θα σας τρελάνει, ενώ δεν θα πιστεύετε το πόσο κοστίζει. Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά την βιβλιοθήκη, αλλά και την σούπερ τιμή της.

TAGS