Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Εξαφάνισε τις κατσαρίδες με σπιτικό εντομοκτόνο από μαγειρική σόδα

Θα απαλλαγείς μια και καλή

Εξαφάνισε τις κατσαρίδες με σπιτικό εντομοκτόνο από μαγειρική σόδα
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 24.04.2020 13:28
Από Youweekly Team

Τώρα με την χρήση μαγειρικής σόδας μπορεί μέχρι και να εξαφανίσεις τις κατσαρίδες που σου έχουν γίνει «πονοκέφαλος», ειδικά τώρα που σιγά σιγά ο καιρός ζεσταίνει και θα βγουν προς τα έξω. Κάνεις ένα σπιτικό εντομοκτόνο που είναι γλυκός... θάνατος για αυτές.

Ο συνδυασμός της άχνης ζάχαρης με την μαγειρική σόδα αποτελούν φονικό όπλο κατά των κατσαρίδων και πρόκειται να τις κάνουν παρελθόν και να απαλλαγείς μια και καλή από αυτές, αν δεν έχεις λεφτά για να κάνεις απολύμανση.

κατσαρίδες μαγειρική σόδα

Φτιάξτε, λοιπόν, το δικό σας σπιτικό εντομοκτόνο, ανακατεύοντας μαγειρική σόδα με ζάχαρη άχνη. Στη συνέχεια, βάλτε το μείγμα σε φύλλα μαρουλιού και τοποθετήστε τα σε όλα τα πιθανά σημεία επιδρομών. Αν και αυτές οι δύο ουσίες είναι θανατηφόρες για τις κατσαρίδες, η μικρή Τερέζα και οι φίλες της δύσκολα αντιστέκονται σε αυτή τη μοιραία λιχουδιά.

Ωστόσο, λερώθηκαν τα ρούχα σου με αίμα; Λίγη μαγειρική σόδα και έχεις σωθεί στο λεπτό. Θα σε βγάλει από την δύσκολη θέση πάρα πολύ εύκολα και θα καθαρίσει τα ρούχα σου χωρίς να αφήσει ούτε ένα μικρό σημάδι πάνω τους.

Εξαφάνισε με μαγειρική σόδα και τα μυρμήγκια στο σπίτι σου

Τώρα που ο καιρός φτιάχνει έχουν κάνει την εμφάνιση τους τα μυρμήγκια; Μπορείτε να τα εξαφανίσετε με την χρήση μαγειρικής σόδας και να γλιτώσετε το σπίτι σας. Θα σωθείτε σίγουρα, αφού δεν πρόκειται να τα δείτε ξανά να περπατάνε στο συγκεκριμένο σημείο.

Μυρμήγκια στο σπίτι μαγειρική σόδα

Πέρα από καθαριστικό, οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι και κατά των μυρμηγκιών. Εάν έχεις πρόβλημα από εισβολή μυρμηγκιών στο σπίτι σου πασπάλισε ίση ποσότητα ζάχαρης και μαγειρικής σόδας στα σημεία που τα έχεις εντοπίσει. Αυτή η παγίδα θα εξοντώσει μια και καλή τους απρόσκλητους επισκέπτες της κουζίνας σου.

Ωστόσο, φτιάξε και σαμπουάν με μαγειρική σόδα για να μην δίνεις τα λεφτά σου στο σούπερ μάρκετ. Ένα έξυπνο κόλπο που πρέπει να γνωρίζεις και θα σου λύσει τα χέρια πάρα πολύ εύκολα και άμεσα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξαφάνισε τον κάλο από το πόδι σου με την χρήση μαγειρικής σόδας

Κάνε σαν καινούρια τα πλακάκια σου με μαγειρική σόδα και λίγο ξύδι

Share