Φρενίτιδα στο instagram με το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ - Κοστίζει 9 ευρώ μόνο

Εσείς θα στολίζατε ένα... τέτοιο δέντρο;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στο instagram με το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ - Κοστίζει 9 ευρώ μόνο

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στο Instagram ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα βρεις στη διαδικτυακή σελίδα των ΙΚΕΑ, δίνοντας μόνο 9 €. Τόλμησε το και δώσε έναν άλλο αέρα στο σαλόνι σου.

Μπορεί φέτος οι γιορτές να είναι λίγο διαφορετικές, ωστόσο ο στολισμός θα γίνει και ήδη πολλοί διάσημοι Έλληνες έχουν μπει σε mood χριστουγέννων. Όπως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Για εσένα ωστόσο, που δεν θέλεις να μπεις στη διαδικασία να κατεβάσεις το δέντρο από το πατάρι και να "φας" χρόνο στο στόλισμα του, τα ΙΚΕΑ σου προτείνουν ένα διαφορετικό δέντρο που δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο και... κόπο για να διακοσμήσεις.

Το συγκεκριμένο, γλιτώνει πολλά τετραγωνικά από το σπίτι σου, ενώ μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί και σαν ράφι. Είναι ιδανικό για μικρά σπίτια και φοβερά πρακτικό.

Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο των ΙΚΕΑ

Μπορείς να το βρεις εδώ με 8,99 €.

χριστουγεννιάτικο δέντρο  ΙΚΕΑ

Από τα ΙΚΕΑ είναι η κουζίνα της Ζενεβιέβ Μαζαρί - Σαν από περιοδικό το σπίτι της

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ωστόσο, ήρθε η ώρα να συζητηθεί η... κουζίνα του σπιτιού της, καθώς είναι άκρως εντυπωσιακή και στιλάτη και όλη διακοσμημένη από τα ΙΚΕΑ. Στην φωτογραφία της είναι λες και έχει βγει από περιοδικό.

Η ταλαντούχα κριτής του GNTM 3, αφού σπούδασε Art & Design στον Καναδά, έχει εργαστεί ως junior fashion editor, μοντέλο, ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία, ενώ τώρα είναι Art Director στο Fashion Worksop της Βίκυς Καγιά, διατηρεί ένα άψογο στιλ.

Μάλιστα, στις αποχωρήσεις του ριάλιτι μοντέλων, πραγματοποιεί απίστευτες εμφανίσεις που έχουν σχολιαστεί πολύ στα social media. Ενώ συχνά επιλέγει και ρούχα από τα Zara που είναι νούμερο ένα στις τάσεις.

Για αυτό το λόγο λοιπόν, το σπίτι της έχει την δική της πινελιά στη διακόσμηση! Σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγες ημέρες, είδαμε την κουζίνα της, η οποία είναι σε λευκές αποχρώσεις, αλλά και μεταλικές, με το πάτωμα να είναι ξύλινο.

Όλα μάλιστα τα έπιπλα είναι από τα ΙΚΕΑ, όπως αποκάλυψε η ίδια στα σχόλια απαντώντας σε διαδικτυακή της φίλη!

Αυτή είναι η ΙΚΕΑ κουζίνα του σπιτιού της Ζενεβιέβ Μαζαρί